Aerul conditionat e obligatoriu in cladirile de birouri cu multi angajati

Pe timpul verii tot ce iti doresti cand esti la munca este sa ai o atmosfera cat mai placuta in care sa lucrezi. Caldura prea mare nu incurajeaza deloc productivitatea, randamentul scade cand temperaturile devin insuportabile in interior. De aceea in majoritatea cladirilor de birouri sunt montate aparate de aer conditionat. Aerul conditionat este un dispozitiv modern care poate aduce aer filtrat si racit in interior si il poate scoate pe cel foarte cald si plin de praf din interior, in functie de modelul ales.

Aparatele de aer conditionat pentru cladirile de birouri sunt suficient de puternice pentru a asigura aer racoros in incaperi cu suprafete de pana la 70 mp, BTU-ul lor ajunge si la 24000 pentru cele de la firma NordStar, aceleasi performante bune le putem intalni si in cazul altor aparate de aer conditionat la fel de performante. Indiferent ca luam un aparat de aer conditionat de la firma amintita sau alte aparate de aer conditionat vom avea compresoare de marca, puternice si sigure, cu un consum redus si performante notabile in timpul utilizarii. Spre deosebire de alte marci firma NordStar comercializeaza aparate de aer conditionat cu ventilatoare ale suprafetei externe cu palete cu suprafata de atac in forma de dinte de fierastrau, zgomotele de functionare sunt reduse considerabil. Impreuna cu un consum mic de energie electrica lunar, functii si programe speciale, aerul conditionat de la NordStar are si distribuire multidimensionala a aerului in incapere, dezumidificare. Reglajele se pot personaliza si salva pentru folosire ulterioara, telecomanda are senzor de temperatura, filtru cu ioni de argint asigura un aer curat de fiecare data cand functioneaza aerul conditionat.

Aer conditionat de la NordStar sau alte aparate de aer conditionat permit si incalzirea pe timp de iarna, pentru a reduce din costurile generale si a proteja sistemul centralizat de incalzire. In acest fel iarna sau vara aveti un aer de calitate in birouri, atmosfera placuta si angajati multumiti, cu niste costuri minime. Se asigura montaj, service, mentenanta pentru aerul conditionat, firma care il vinde este mereu dispusa sa va ajute pentru a avea dispozitive care functioneaza corect si rezista foarte bine la folosire intensa.

Comentarii