Probleme care pot sa apara la iPhone-uri

La ora actuala nu e telefon pe piata, indiferent cat de scump sau de ieftin este, care sa nu ajunga sa aiba la un moment dat cateva probleme comune pe care, de cele mai multe ori, le putem rezolva doar in service. Una dintre ele este legata de ecran sau de display, care ajung sa se sparga, ecranul se zgarie, nu mai raspunde la atingeri. Daca se zgarie sau se sparge ecranul e mai usor de schimbat, dar daca ajungem sa avem si display spart atunci lucrurile se complica, doar tehnicieni cu experienta pot sa rezolve imediat problema aparuta.

E mai dificil sa inlocuim un display pentru ca acesta trebuie sa fie fix pentru modelul respectiv si sa aiba anumite specificatii tehnice. Cu toate acestea tehnicienii de la firmele care se ocupa cu reparatii iphone Bucuresti au suficienta experienta pentru a putea inlocui rapid orice display si a folosi doar piese de calitate, originale, luate direct din stoc. O problema comuna pe care orice utilizator o poate avea daca nu e foarte atent cum umbla cu telefonul este „udarea”, telefonul poate fi scapat in apa pentru cateva secunde, minute, daca e mai greu de scos. Salvarea telefonului este posibila in aceasta situatie doar in service, unde oameni cu experienta vasta si sute de reparatii iphone Bucuresti pot sa curete rapid si la modul profesionist fiecare parte interna a telefonului pentru ca acesta sa functioneze la fel de bine ca inainte de incident. Ecranul „inghetat” este o problema des intalnita si la iPhone, nu mai poti face nimic pana cand un specialist de la service nu reseteaza partea hadware a telefonului sau reinstaleaza sistemul de operare, daca acesta are erori.

Blocarea butoanelor de volum sau a butonului de On/Off se rezolva tot in service, se pot inlocui butoanele la nevoie, se pot curata piesele, bateria care se descarca prea rapid se inlocuieste in acelasi service, ambele fiind probleme comune ale utilizatorilor de iPhone.

Comentarii