Cu un calculator sarcina afli rapid informatii despre sarcina si data la care vei naste

Daca e sa numeasca cea mai frumoasa perioada din viata sa orice femeie se va referi la perioada de sarcina. Dincolo de schimbarile care apar in corpul feminin dupa ce are loc conceptia copilului, sarcina si toate etapele sale sunt cel mai bun prilej posibil pentru ca o femeie sa se descopere pe sine si sa inteleaga mai bine ce inseamna sa fii o femeie. In decursul celor noua luni de sarcina femeia poate trece prin foarte multe stari si modificari din toate punctele de vedere, fizice, emotionale, hormonale, asa ca e bine sa stii mereu cam tot ce se poate despre perioada in care te afli.

Cea mai eficienta si mai simpla metoda de a sti in ce saptamana de sarcina te afli si cand vei naste, cu aproximatie, implica folosirea unui calculator sarcina. Cu un asemenea calculator viitoarea mamica va sti in ce zi sau saptamana de sarcina este, cand a fost conceput copilul, care va fi varsta sarcinii intr-o anumita saptamana. Interesant este ca un astfel de calculator sarcina iti poate da informatii pretioase si despre perioada in care vei putea simti primele sale miscari, dar si cand vei putea sa stii sexul copilului, dupa o ecografie. Calculatoarele de acest tip sunt simplu de utilizat, e nevoie doar de introducerea datei la care femeia a avut prima zi a ultimei menstruatii, dupa care, in cateva secunde se va sti cu aproximatie destul de mare numarul saptamanii de sarcina. Tot calculatorul ofera date clare despre modul de evolutie, despre etapele de dezvoltare ale fatului, despre nasterea programata. E bine de stiut ca toate datele puse la dispozitie online sunt orientative, dar foarte bune pentru a sti la ce sa te astepti si ce presupune fiecare etapa a sarcinii.

Rezultatele returnate de calculatoarele de sarcina depind mult de corectitudinea datei introduse, legate de menstruatie, dar si de regularitatea ciclului menstrual. Calculatorul nu inlocuieste vizita la medic, care este singurul ce poate oferi cu exactitate toate informatiile despre dezvoltarea, sanatatea si data nasterii copilului.

Comentarii