In locul masinii poti lua pana la locul de munca bicicleta electrica pliabila

Iarna pana la locul de munca iei masina, asta e clar, e frig, e zapada, deplasarea cu alt mijloc de transport nu prea are sens. Insa cand trece iarna si vine primavara sau vara masina poate sta foarte bine in garaj pentru ca locul sau e luat de bicicleta moderna electrica. Pe langa faptul ca faci economie de combustibil si nu mai ajungi asa de des cu masina intr-un service, noile tipuri de biciclete electrice de la Monkey ofera o flexibilitate mai mare in deplasare, nu mai pierzi minute bune la fiecare intersectie, nu mai ai parte de ambuteiaje si de strazi pe care efectiv nu poti circula.

Spre deosebire de alte tipuri de biciclete, cele electrice te ajuta sa ajungi in cateva minute la destinatia dorita, nu transpiri, pentru ca nu depui efort, bicicleta merge rapid fara sa ai nevoie sa intervii prea mult. Vitezele de deplasare ajung si la 25 km/ora, bicicleta electrica are si un acumulator suficient de mare pentru a putea incarca si dispozitivele mobile, timpii de incarcare pentru bateriile bicicletei nu depasesc 3-4 ore. Rotile mici si ghidonul special gandit pentru control total asupra vitezei si a distantelor parcurse, designul compact regasit la aceste biciclete electrice de la Monkey, alaturi de motoarele puternice si materialele de calitate din care sunt fabricate transforma aceste autovehicule in alegerea inspirata pentru orice deplasare relaxanta. Franele sunt de tip disc fata/spate, bicicletele electrice au cinci viteze electrice, bateria este regenerabila, incarcandu-se in timpul pedalatului. Si pentru a sti mereu date despre deplasare, pe display LCD vei gasi oricand viteza de deplasare, nivelul de incarcare al bateriei, numarul de kilometri parcursi si viteza in care e bicicleta.

In felul acesta protejezi si mediul, poti sa te deplasezi usor pe distante mari, cand nu mai folosesti bicicleta ea se pliasa si o poti depozita oriunde, si in calatorii este ideala mai ales ca incape in portbagaj.

Comentarii