Cum stii ca reparatia facuta la un frigider a fost un succes?

Ai chemat echipa de la o firma care se ocupa de reparatii frigidere, ti-au facut reparatiile, frigiderul pare ca functioneaza corect. Cum stii insa daca interventia a fost una de calitate si a rezolvat problemele semnalate? In primul rand poti sa urmaresti vreme de o saptamana frigiderul si sa vezi daca mai sesizezi defectul pentru care ai apelat la firma de reparatii frigidere Bucuresti. In al doilea rand te poti uita in certificatul de garantie, la reparatii, pentru a vedea ce au scris cei de la reparatii frigidere Bucuresti si a sti unde anume s-a facut interventia, ce s-a inlocuit, ce s-a reparat.

Stiind acest lucru poti sa te uiti cu atentie la piesa respectiva, daca e in afara frigiderului sau sa urmaresti anumite tipuri de raspuns al mecanismului ca sa iti dai seama rapid daca cei de la reparatii frigidere Bucuresti au facut o treaba buna. In al treilea rand stii ca reparatia a fost un succes si daca frigiderul functioneaza exact cum scrie in cartea tehnica, daca are declansarile la un interval regulat, daca temparaturile sunt mentinute in toate compartimentele. In al patrulea rand daca ai facut si o incarcare freon frigidere e foarte simplu sa iti dai seama daca a fost facuta bine observand cum ingheata si cum functioneaza instalatia de racire. Daca temperaturile sunt constante si se incadreaza in cele indicate de producatori stii ca ai avut o incarcare freon frigidere perfecta. In al cincilea rand reparatia a fost un succes si daca defectele nu mai apar deloc si frigiderul functioneaza ca in prima zi. De multe ori, cand reparatia e facuta pe fuga si nu s-a remediat problema reala defectele reapar.

Nu in ultimul rand stii ca interventia a fost un succes si in momentul in care poti sa depozitezi ce alimente vrei fara sa le gasesti deteriorate peste un timp si temperaturile nu sunt fluctuante.

Comentarii