MINUNATIA PARCURILOR ACVATICE DIN GRECIA

Vacanta de vara inseamna soare, nisip si foarte multa apa. Grecia ni le ofera pe toate acestea la preturi accesibile pentru fiecare buzunar. Asadar acum este mai simplu ca oricand sa ajungeti pe taramul Greciei. Bucurati de apa in mare, intr-o piscina sau in parcuri acvatice, pentru ca aceasta este prezenta peste tot si in plus ne ofera solutii inedite pentru distractie. Cu totii stim ca Grecia a devenit in ultimii ani o atractie turistica de zile mari, iar turistii in Romania prefera tot mai mult aceste locuri. Asadar nu pierdeti din vedere cateva parcuri acvatice impresionante in care iti poti petrece zile intregi distrandu-te asa cum nu ai mai facut-o de mult timp.

 *Allou Fun Park, Atena Este unul dintre cele mai mari parcuri de distractie din Grecia, reusind sa atraga un numar impresionat de peste 2 milioane de vizitatori, anual. Nici nu este de mirare, in conditiile in care ofera o multime de evenimente de divertisment. Daca ai ocazia sa ajungi in acest parc acvatic, vei descoperi trei sectiuni foarte mari in care te poti distra pe numeroasele carusele, ziduri de catarat si evident, modalitati de distractie in apa. Asadar indrazneste si incearca-le pe toate, si cu siguranta nu vei regreta. Printre atractiile foarte indragite din acest parc de distractii se numara roller coasterele, Star Flyer sau Roata Panoramica. Trebuie sa ai buna dispozitie pentru a te distra la maxim in acest parc, deoarece contine atat zone cu atractii extreme, destinate adultilor, cat si zone destinate copiilor mici, deoarece aici distractia este la indemana tuturor.
 *Parcul Limnoupolis, Creta Acesta este un parc urias care masoara nu mai putin de 100.000 de metri patrati. Vizitatorii care ajung aici se pot da in numeroasele tobogane, pot inota in piscine sau pot incerca senzatii extreme, in locuri precum Black Hole, Crazy River sau Milti Slide. Veti observa ca in interiorul parcului este construit si un rau artificial, cu o lungime de 260 de metri care este destinat relaxarii pe colace uriase. Este un parc de distractii apreciat de turistii care ajung in Creta si desi preturile de aici nu sunt ieftine deloc, merita vizitat.
 *Parcul din Rhodos, Faliraki Este un parc foarte atragator pentru turisti, ce este amplasat intr-una dintre cele mai populare statiuni ale insulei Rhodos. Atat adultii cat si copiii se vor putea bucura de trasee extrem de spectaculoase, o multime de jocuri de apa si tobogane foarte interesante, de grade de complexitate diferite. O vizita in Rhodos nu se poate sfarsi fara sa ajngeti macar o zi in acest parc acvatic, deoarece este o modalitate extraordinara prin care sa acumulezi energie si sa creezi momente minunate, special create pentru vacanta.
*Parcul Aqualand, Corfu Este un parc acvatic cu o locatie excelenta, gasindu-se in inima insulei Corfu, chiar langa drumul principal. Aici aveti ocazia sa va bucurati de un parc de distractii plin de aventura iar Aqualand din Corfu este o solutie extrem de placuta. Acest loc va ofera o multime de facilitati, fiind inconjurat de o padure verde imensa. Parcul este destinat unui numar foarte mare de vizitatori, avand in vedere ca aici poti gasi magazine, mancare delicioasa, sezlonguri gratuite si o adevarata oaza de relaxare. Odata ajunsi aici, veti observa ca numarul de piscine, tobogane si posibilitati de distractie este impresionant. Incercati cele 16 waterslide-uri pentru adulti, pentru experiente de neuitat. Un alt lucru impresionat al parcului il reprezinta spatiile special amenajate pentru oamenii cu dizabilitati, acestia putand si ei sa se bucure de frumusetea parcului.
*GrecoLand Club, Kos Daca aveti nevoie de o anumita perioada de timp in care sa va distrati singuri fara sa aveti grija celor mici, acesta este locul perfect. Asadar, poti sa ii lasi pe copii intr-un loc precum Grecoland, un spatiu de joaca de tip water park, special creat pentru cei mici. Acest club din Kos este amenajat cu zone de joaca atat inauntru cat si pe afara, avand forma unei corabii de pirati unde cei mici au o multime de posibilitati de distractie. Acestia pot manca preparate special pregatite pentru ei si vor fi ingrijiti de personal bine pregatit, pentru ca dumneavoastra sa stai linistit si lipsit de griji.
*Water Park Anopolis, Creta Creta este o insula mare iar posibilitatile de distractie sunt nenumarate. Astfel ca aici gasiti multe parcuri acvatice, printre care si acest Water Park Anapolis. Acesta este intins pe o suprafata mare de aproximativ 50.000 de metri patrati. Odata ajunsi aici, veti avea posibilitatea sa va bucurati de valurile artificiale, toboganele extrem de atractive si de restaurante, baruri si buticuri. Mai mult decat atat, copiii au locuri speciale de joaca, in care sa se poata distra toata ziua, dupa bunul plac.
Tot in Creta, vei gasi si Water City, care este cel mai mare parc tematic din insula si poate fi gasit in statiunea Kokkini Hani din Muntii Anipolis. Asadar, nu cumva sa il ratati pentru ca, in caz contrar, veti avea regrete toata viata.
*Hydropolis Acharavi, Corfu In ciuda faptului ca este un parc acvatic aparut recent, acesta aduce cateva elemente inedite. In primul rand este un loc destinat celor mici si este echipat cu o multime de spatii de joaca, tobogane si piscine. Aici veti gasi si o minunata gradina zoologica, unde cei mici vor putea sa cunoasca o parte din regnul animal. Prin urmare, daca ajungeti in Grecia nu uitati ca pe langa numeroasele varietati de distractie pe care le gasesti atat in insulele grecesti, cat si pe continent, poti descoperi si parcuri de distractie impresionante care iti vor completa cu succes intreaga vacanta.

Comentarii