Ce alternative ai daca nu iti permiti sa iti dai copilul la meditatii la limba romana

Dragi parinti, sa va spun cum mi-am dat fiica la meditatii la limba romana cu mai putin de 250 lei pe an. Stiu ca suna prea bine ca sa fie adevarat, dar urmeaza sa va povestesc detaliat cum am reusit-o si p-asta, dupa ce a insistat Natalia, fiica mea de 13 ani, sa o dau musai la meditatii la limba romana alaturi de cea mai buna prietena a ei – Antonia.

Acum nu mult timp, intr-o seara aparent obisnuita de marti, Natalia mi-a marturisit cum ca a fost mustruluita la scoala pentru ca nu retinea figurile de stil. Acum eu, tata fiind, nu vreau sa aud ca o dojeneste nimeni pe fii-mea, insa, dupa ce mi-a explicat ce si cum, mi-am dat seama ca intr-adevar, avea nevoie de niste ajutor. Problema era ca nu numai la figurile de stil. Problema si mai mare era ca nu prea ne permiteam!

Asa ca am facut ce face oricare om aflat in dilema – am cautat pe internet un sfat, o solutie, orice! Cine stia ca acea seara de marti va fi seara in care mi se vor deschide ochii catre o intreaga latura a educatiei despre care nu aveam idee: educatia online?

Acum stiu ce o sa zici – “scoala se face cu cartea in mana”, si sunt de acord si cu asta, insa pentru Natalia nu era de ajuns. Si e posibil sa nu fie pentru multi alti elevi de varsta ei si nu numai.

Asa ca va spun ce am facut eu, ca tata de fiica dojenita de profesoara de romana, care deja s-a documentat si a si achizitionat o metoda alternativa a scumpelor meditatii la limba romana, insa strans inrudita cu acestea: am apelat la meditatiile online.

Mai exact, am achizitonat un abonament la o paltforma online pentru elevii de varsta Nataliei, care ii pune la dispozitie exact aceleasi resurse ca si meditatorul:

- Toate lectiile la romana din clasele V-VIII
- Teste peste teste, toate care ii arata nota pe loc!
- Simulari dupa examenul de capacitate

Intr-adevar, am luat abonamentul asta acum cateva luni doar, insa fii-mea da capacitatea la anul, asa ca era timpul! Partea buna pentru mine este ca m-a costat putin mai putin de 250 lei pe intregul an scolar.

Partea buna pentru Natalia este ca, online fiind platforma asta, intra oricand si pentru orice. Singurul care a avut de peirdut aici este domnul profesor la care se ducea Antonia la meditatii la limba romana, fiindca acum vrea si ea sa cumpere un abonament.

Comentarii