Tematica in curcubeu pentru botezuri de fetite

Una dintre cele mai atragatoare tematici pentru botezurile de fetite in anul 2018 este curcubeul. Ideal atat pentru evenimentele ce au loc primavera, cat si pentru cele din vara, curcubeul permite jocuri interesante de culori, atat pentru decorarea salii cat si pentru invitatii si restul decoratiunilor. Fireste ca nu este usor sa indrazniti sa adoptati o tematica, atat generala cat si coloristica, ce nu este deloc simpla, ci dimpotriva este complexa si trebuie manageriata cu atentie, insa efectul va fi spectaculos.

Tocmai pentru ca este o tema coloristica ce poate parea incarcata la final, este recomandabil ca pentru alegerea unui trusou botez fete si a hainutelor micutei printese la primul eveniment din viata sa, paleta de culori sa fie neutra. De aceea recomandam nasilor sa mearga pe o varianta de trusou de fete monocroma, eventual in alb, cu o funda galbena pal si personalizat cu numele copilului, si apoi pentru o rochita alba sau cel mult un roz pal (exclus nuante agresive), pentru petrecerea de la restaurant. Pentru lumanari, nasii ar trebui sa aleaga flori in acelasi galben pal din trusoul de botez combinate cu alb si roz, care sa se asorteze cu rochita micutei. Locatia botezului va fi decorata cu fete de masa albe imaculate, baloane mari albe, intrepatrunse pe ici pe colo de cateva baloane in nuante foarte pastelate. Candy barul cu care vor fi intampinati oaspetii va fi si el decorat tot in nuante pastel, nimic agresiv, ci totul foarte atent imbinat, incat sa dea o nota unitara. Pe cat posibil alegeti o locatie care sa nu aiba pe jos mochete verzi sau visinii, asa cum sunt majoritatea saloanelor de evenimente de la noi, ci preferati mai degraba un restaurant cu geamuri mari si luminoase si podea alba lucioasa, pentru a da evenimentului exact nota dorita.

Un cort de evenimente intr-o zona verde poate fi, de asemenea, o optiune pentru acest gen de tematica. Pentru marturii puteti alege mici sticlute transparente, cu bombonele colorate in nuante pastel, avand dopuri de pluta, iar in varf o morisca de vant colorata in roz sau galben, in ton cu decoratiunile.

Comentarii