De ce sa-ti iei piese originale pentru masina personala?

In Romania avem deja mii de masini care circula zilnic pe strazi si pe sosele. Fiecare masina are performantele dictate de constructie si de modalitatea de exploatare. Sunt masini mai noi, unele sunt mai vechi, altele au fost „tunate” si functioneaza exact ca autoturismele de mare putere. Insa indiferent cum ar fi masina pe care o conduci vizitele la service nu prea ai cum sa le eviti. E vorba de inspectii tehnice, de revizii obligatorii, impuse de lege, dar mai sunt si acele vizite nedorite atunci cand se intampla ceva cu masina. Poti ajunge la service pentru ca te-au lasat bujiile, vreo piesa de la motor, franele, rotile, sistemul electric etc. Este important sa constientizezi importanta acestei vizite si sa nu o amani.

O reparatie in fata blocului nu rezolva mai nimic, mai ales daca nu ai experienta si cunostintele detinute sunt doar din clipuletele de pe Internet. Mecanicii cu experienta poti sa iti ofere si sa iti recomande piese originale bmw sau pentru alte marci, te pot ajuta sa afli rapid care e adevarata problema si care piese vor trebui schimbate. Aparatura moderna din serviceurile moderne, numarul mare de masini care intra pe usa lor, oamenii cu studii si o calitate foarte buna a reparatiilor, iata doar cateva motive sa te adresezi acestora cand ai problema cu masina. Dupa cum ai remarcat am amintit de piese originale bmw. Piesele originale le poti comanda si tu, direct de la producator, dupa ce ai verificat cartea tehnica, poti sa le iei la preturi bune direct din depozitul firmelor de reparatii sau de pe Internet. Sunt mai scumpe, dar au specificatii tehnice pe care piesele din dezmembrari nu le au, uzura fizica e zero, calitatea e garantata, ai garantie si toate simbolurile si insemnele care-ti spun ca e o piesa originala.

Piesele originale rezista mai bine la exploatare, se potrivesc perfect in ansamblurile masinii, nu e nevoie de ajustaje, performantele obtinute dupa montare vor corespunde celor de la inceputul utilizarii masinii. De asemenea, cu piesele originale poti economisi si bani, pentru ca nu mai treci pe la service mereu pentru a schimba piesele care cedeaza dupa cateva drumuri mai lungi. In acest fel ai si masina functionala, te bazezi pe ea, e sigura si rapida, totul merge corect sub capota si tu te poti bucura de zile linistite si cat mai reusite.

Comentarii