Cum decurg reparaţiile la un iPad în service-ul nostru şi de ce e important să vii la noi încă de la primele semnale transmise de device-ul tău?

De cele mai multe ori clientul vine în service-ul nostru, lasă dispozitivul defect şi nu acordă aşa de mare interes întregului proces de lucru. Tehnicienii noştri, experţi în reparații iPad Bucureşti se vor ocupa îndeaproape de fiecare dispozitiv, vor încerca să găsească tot ce nu funcţionează şi să efectueze reparaţii în limite de preţ rezonabile. Totul începe încă din momentul în care ai intrat pe uşa noastră.

După prezentarea în limbajul propriu a defectelor constatate se va face o evaluare rapidă, diagnosticare specializată, pentru a se vedea dacă se poate face ceva pentru device. Odată ce s-a primit OK-ul pentru reparaţii iPad în Bucureşti iPad-ul va fi dus la bancul de lucru şi se va oferi un termen de finalizare al acestor reparații iPad Bucureşti. După ce e desfăcut dispozitivul specialiştii de la firma ce efectuează reparaţii iPad în Bucureşti vor trece la treabă şi vor lucra oricât e nevoie, cu cele mai noi tehnologii, până la remedierea tuturor problemelor constatate.

De cele mai multe ori reparaţia poate dura 30 de minute, dar dacă e ceva mai grav reparaţia va dura şi câteva ore sau zile, în funcţie şi de numărul de comenzi primite într-un interval dat. La final se va testa iPad-ul şi clientul îl va putea lua acasă după achitarea reparaţiei. Piesele originale şi noi, compatibile cu dispozitivele reparate, calitatea reparaţiilor, numărul mare de dispozitive reparate, iată doar câteva motive să vii la noi cu iPad-ul defect. Dacă vii mai repede la noi, imediat ce constaţi defectul, cât de mic ar fi, poţi să ai costuri mai mici pentru reparaţii, eviţi să mai apară şi alte defecte, te poţi folosi în continuare de device.

De asemenea, poţi să eviţi eventualele probleme apărute şi la alte dispozitive care depind de iPad sau la care e conectat iPad-ul tău. Service-ul nostru este pregătit mereu să te ajute, tehnologia de ultimă generaţie şi soluţiile rapide la orice probleme găsite, eficienţa reparaţiilor şi garanţiile oferite, toate acestea sunt doar câteva motive pentru care ar merita să ne vizitezi când ai probleme cu iPad-ul.

Comentarii