8 comedii romantice care te vor face sa visezi

Pentru ca si cele mai dure femei plang atunci cand nu le vede nimeni, iti propun in cele ce urmeaza o selectie de comedii romantice - preferatele mele din toate timpurile -, cu care sigur vei infrange carapacea oricui. Cum stim daca o comedie romantica sau un film de dragoste este bun? Simplu, cuantificand emotiile: cu cat plangi mai mult, cu atat e mai bun! Sau altfel spus, cu cat un film te misca si te emotioneaza mai mult, cu atat intri mai mult in atmosfera lui. Iar pentru mine asta este idealul, sa plonjez in atmosfera filmului, uitand de grijile de zi cu zi si traind povestea protagonistilor pentru doua ore macar.

Vei vedea ca unele filme din lista sunt mai triste decat altele, dar de fiecare data povestea este cea care ma duce departe, pe aripile viselor.
Notting Hill. Hught Grant si Julia Roberts sunt doi actori pe care, fara sa exagerez, ii ador, chiar pana la dependenta. Daca nu ai vazut pana acum Notting Hill, ti-l recomand 100%.
P.S. I Love You. Un film complet tulburator si extrem de emotionant si trist in acelasi timp… Prima oara cand l-am vazut nu m-am putut opri din plans, atat de emotionanta este povestea celor doi protagonist, intruchipati de Gerard Butler si Hillary Swank. Daca nu ti-e teama sa plangi tot filmul, ti-l recomand imediat!
The Notebook. O poveste de dragoste imposibila intre un tip provincial si o fata din oras. Dar o poveste extrem de intensa. Am adorat acest film plin de emotie, cu Ryan Gosling si Rachel McAdams.
27 Dresses. Nu o sa uit niciodata prima data cand am vazut acest film si senzatia pe care mi-a lasat-o. Va ramane intotdeauna unul dintre filmele mele preferate, pentru ca o ador pe Katherine Heigl si pentru ca povestea este una perfecta.
The Holiday. Actorii – Kate Winslet, Cameron Diaz si Jude Law – sunt pur si simplu geniali, iar povestea este minunata. Nu mai am nimic altceva de spus decat ca este un must see pentru toti iubitorii de comedii romantice.
The Vow. Un simplu accident si toata viata ta poate fi data peste cap? Cum sa il uiti pe cel pe care il iubesti? Este oare cu putinta? E posibil sa iti amintesti – dincolo de amnezia profunda – de o iubire intensa? E posibil ca iubirea sa fie mai puternica decat orice? O vei afla de la Rachel McAdams si Channing Tatum in The Vow, un film pe care nu trebuie sa il ratezi!
Dirty Dancing. Un clasic fara doar si poate, insa mereu filmul perfect de vazut. Un melanj intre pasiune si tentatie in stare pura, cu Patrick Swayze si Jennifer Grey.
Titanic. Probabil filmul pe care oricine il vede macar o data in viata. Povestea imposibila sau interzisa dintre Leonardo Di Caprio si Kate Winslet face ca filmul sa fie mult mai intens. Titanic este povestea de dragoste scurta si intensa ce iti va ramane mereu intiparita in inima.

Comentarii