CELE SAPTE FORTE ALE CRISTALELOR

Daca esti un iubitoare de cristale insa nu stiai nimic despre formele in care ne influentează cristalul, este momentul sa aflii despre cele sapte forte pe care le contine.

1. UNIVERS 

Se stie ca, puterea cristalului este strans legata de energia Soarelui, a Lunii si a Pamantului. Cristalul este un element al acestei planete si reprezinta puntea de legatura intre om si cosmos.

2. STRUCTURA 

Puterea cristalului provine din structura sa interioara, si emana energie spre exterior.

3. CULOARE 

Surprinzator este faptul ca, puterea cristalului isi primeste energia din vibratia culorii pe care o are. Fiecare culoare emana o anumita energie, specifica intensitătii ei.

4. ELEMENT CHIMIC 

Puterea cristalului depinde si de elementul chimic din care este format, gen carbon sau oxigen. Fiecare dintre acestea isi aduc contributia proprie.

5. PRELUCRARE 

Puterea cristalului depinde, in mare măsura, de modul in care a fost prelucrat. Forma sa naturala, slefuita de la natura, contine cea mai intensa energie. Asadar, cristalele asupra carora s-a intervenit cu unelte umane, nu mai au aceeasi energie ca cele din pamant.

6. TIMP SI LOC 

Puterea cristalului creste dacă se afla in stransa legatura cu anumite locuri de o incarcatura energetica sau spirituala deosebita, cum ar fi muntele Athos sau de momente cu un simbolism special cum ar fi eclipsa de soare.

7. SCOP 

Puterea cristalului depinde mult si de felul in care a fost ales, purificat, activat si folosit, dtorita legăturii dintre puterea metafizica a cristalului si dorintele umane.

Pietrele, cristalele, mineralele pot fi folosite pentru efectele lor protectoare, energizante, magice, dar inainte de a le simti efectul, cristalele trebuie purificate. Purtati pietrele alese la dumneavostră permanent, pe lantisor sau într-o punguta in geanta, si veti vedea cum acestea vor emana energie pozitiva sau vor echilibra nivelul energiilor din organism.

Cristalele înmagazineaza în ele nu numai energii nebanuite, pozitive si negative, cat si o întreaga istorie minerala, menita sa ofere celor increzători in puterile sale o farama de eternitate pe care mineralele o ascund in ele.

Superstitiile, mitologia dar si literatura au fost intotdeauna legate de prezenta cristalelor incă din cele mai vechi timpuri. Nu putine sunt miturile in care inelele misterioase aveau puteri magice. Chiar si magicul glob de cristal al prezicatoarelor este tot o mitificare a puterilor nemărginite ale cristalelor. Smaraldelor li se atribuiau proprietati medicale. Rubinele erau simbol al puterii si al dragostei in Evul Mediu, de aceea, deseori, domnitele medievale prezentau cavalerilor lor trofee din pietre pretioase.

Comentarii