Acvamarinul - piatra curajului

Pietrele prețioase sunt cele care nu isi vor pierde niciodata sclipirile magice. Fie ca sunt specifice verii sau primaverii acestea pot deveni talismanele tale norocoase de zi cu zi, de vacanta sau pentru momente speciale.

Stiai ca acvamarinul protejeaza impotriva energiilor negative si aduce noroc in dragoste? Acesta este considerat un cadou potrivit pentru casatorie sau aniversari, dar și pentru alte evenimente memorabile.

In vechime, se spunea ca acvamarinul este o piatra a curajului, care proteja calatorii pe apa. Numit si ”piatra curajului” sau ”piatra marinarilor”, acvamarinul pentru navigatorii din antichitate era considerat un adevarat talisman norocos deoarece credeau ca ii protejeaza de mania lui Neptun, de furtuni, si le aduce noroc in activitatea lor, fie pescuit, fie expeditii războinice.

Stiai ca o bijuterie conturata in nuante de turcoaz si incrustata cu pietre pretioase ce provine din Brazilia, iti poate purta noroc in calatoriile tale? Datorita puterilor ei miraculoase ea iti poate aduce zile cu cer cristalin si valuri domoale.

Comentarii