Anunturi la ziar sau pe site-urile de matrimoniale? Care au impact mai mare astazi?

Pana sa apara Internetul si site-urile am fost obisnuiti sa dam anunturi la ziar. Anunturile clasice, date in ziarele locale sau nationale au fost multa vreme singura modalitate de a face cunoscut un anumit lucru. Si astazi anunturile la ziar nu au murit, e adevarat, nu mai sunt asa de populare, insa oamenii continua sa acorde o sansa si acestui mediu de promovare. 

Concurenta este insa acerba, mai ales de cand au aparut site-urile cu anunturi gratuite. Spre deosebire de anunturile normale, in ziar, care aveau doar text si eventual o imagine micuta, anunturile aparute in online au fotografii mari, au descrieri suficient de lungi, sunt si gratuite, pot fi modificate oricand, actualizate. Anunturile date de femei singure din Teleorman la ziar sunt uneori mai eficiente decat cele din online. 

De ce?

Pentru ca multa lume poate nu are timp de Internet sau nu e obisnuita, dar citeste ziarul in fiecare zi. Cazurile sunt destul de dese, anunturile cu femei singure din Teleorman - anunturi matrimoniale din online pot sa se predea in fata celor din ziar, dar acest lucru nu pentru multa vreme. Pe langa un simplu anunt cu descriere si cu date de contact, fotografii, in online ai si chat, ai SMS-uri gratuite, poti sa discuti cu persoana aleasa din bazele de date cu femei singure din Teleorman sau din alt judet imediat. 
Anunturile date de femei singure din Teleorman - anunturi matrimoniale la ziar isi dovedesc utilitatea si atunci cand persoanele care le dau sunt ceva mai in varsta. Trebuie sa intelegem ca dragostea nu e doar la 16 sau 25 de ani, dragostea adevarata poate fi si la 50 de ani, de aceea prezenta cat mai multor variante de „promovare personala” este cu atat mai importanta. Daca e sa ne gandim la impact, anunturile din mediul online au impact ceva mai mare, dar si cele din ziar isi ating scopul, desi sunt mai „fade”. Daca vrei sa atragi atentia rapid si sa gasesti partenera, partenerul in scurt timp alegi anunturile online, daca vrei sa astepti si nu te atrage Internetul alegi varianta anunt la ziar.

Comentarii