Metode recomandate pentru a vinde criptomonede si o recomandare de platforma online dedicata pentru astfel de operatiuni


Una dintre metodele de a face rost rapid de bani este si vanzarea de monede digitale. Criptomonedele se gasesc in online mai mereu, sunt deja firme specializate care va ofera platforme complexe pentru tranzactionare, monedele au valoare din ce in ce mai mare, asa ca la finalul unui an sau mai multor ani puteti castiga sume frumoase din vanzarea lor. Cand va decideti ca vreti sa vindeti Bitcoin, de exemplu, trebuie sa gasiti la inceput metoda potrivita de vanzare. 

Puteti alege sa vindeti criptomonede in mediul online, prin intermediul unor platforme de tranzactionare, puteti pe de alta parte sa vindeti monede virtuale in persoana. Daca optati pentru varianta online veti putea sa apelati la schimburi directe cu persoane, prin intermediari, va puteti duce la un exchange online, care implica si existenta unei case de schimb online. 

Desigur, mai e si varianta pietelor de schimb de la egal la egal, unde se obtin bunuri la reducere cu monede virtuale prin intermediul unor terti care vor sa aiba monede cat mai multe via carti de credit si de debit. Alta varianta foarte eficienta este reprezentata de schimburile directe, va inregistrati ca vanzator si tranzactionati ce aveti. Una dintre variantele recomandate de specialisti este cea a site-urilor localizate, adica site-uri din tarile unde va aflati, nu de peste mari si tari. Site-urile au deja echipe bine pregatite, au mediu securizat de tranzactionare, au preturi si tarife bune, informatii actualizate in permanenta. 

De exemplu la BitWin puteti sa cumparati si sa vindeti simplu prin intermediul platformei simple Bitcoin sau Ether, aveti pe site si informatii importante despre evolutia monedelor in ultimele 30 de zile, volum de activitate si tendinte. Preturile de achizitie sunt garantate 24 de ore, chiar daca mai apar fluctuatii mari sau mici, criptomonedele obtinute via BitWin se depoziteaza in conturi online pana sa ajunga in portofelul electronic personal, se va putea face plata cu card, cash, prin SMS, pentru tranzactii mai mici. Dupa crearea contului pe site veti avea autentificare in doi pasi, acces la CloudWallet si Suport Clienti dedicat via Chat, telefon, e-mail. Tarifele si comisioanele sunt afisate pe site in sectiunea dedicata, pentru transparenta maxima, taxele de transfer si plasare sunt de 1.5%, respectiv 1%.

Comentarii