O formatie nunta cu experienta sau una cu mai putina experienta, dar membri tineri? Pentru ce optam?

La orice nunta organizata intr-un spatiu elegant, intr-un restaurant sau intr-un centru special pentru nunti si cununii, botezuri, petreceri tematice, atmosfera va fi intretinuta de o formatie pentru nunta. Formatia este responsabila cu atmosfera, se va asigura ca toata seara si noaptea invitatii vor avea ce asculta si pe ce dansa. Formatia aleasa pentru nunta poate avea ceva experienta sau poate fi nou infiintata. Si atunci se pune problema ce e mai bine sa alegem: o formatie pentru nunta cu ani de experienta si un pret mai mare sau o formatie mai tanara, cu ceva mai putina experienta si un pret mai acceptabil. 

Acum depinde de ce isi doreste fiecare si de buget. In primul caz formatia cu experienta inseamna si un repertoriu mai vast, inseamna instrumentisti si solisti mai bine pregatit, inseamna si o calitate mai buna a muzicii. Formatia cu experienta va sti cum sa combine stilurile muzicale, se va putea adapta mai usor in functie de cerintele invitatilor, interactiunea cu publicul va fi mai buna. Tot formatia cu experienta va va putea oferi momente unice si va putea aduce invitati de exceptie cu care are o colaborare de ceva vreme.

Practic experienta inseamna si calitate mai buna si atmosfera excelenta pe tot parcursul intregii seri. De cealalta parte o formatie pentru nunta cu membri mai tineri, poate infiintata mai recent, va aduce un sound mai fresh, poate instrumente moderne si repertoriu mai pe gustul tinerilor, pretul va fi poate ceva mai mic. Formatia fara prea mare experienta este ideala pentru nuntile cu buget ceva mai mic, calitatea muzicii si a repertoriului poate fi la fel de buna ca in cazul unei formatii cu experienta. 

Formatiile tinere sunt mult mai dinamice si mai interactive decat cele formate cu ceva ani in urma si cu membri mai in varsta, tinerii vor rezista mai bine la o seara lunga si vor putea sustine o atmosfera incendiara in fiecare minut al recitalului. Repertoriul formatiei tinere poate sa fie ceva mai limitat decat in cazul celei cu experienta, poate anumite genuri nu vor fi abordate, dar modul de desfasurare al programului pregatit va fi mult mai modern.

Per total, daca este sa alegeti intre cele doua variante este recomandat sa aveti la nunta o formatie cu ceva experienta si portofoliu cat mai bun, cu multe evenimente la care a cantat. Si mai bine ar fi daca ati gasi un mix intre cele doua tipuri, o formatie nunta Bucuresti cu experienta si cu membri tineri, cu instrumente moderne si sonorizare de calitate. De pilda Lucian Band este o astfel de formatie, solistii si instrumentistii sunt tineri, asigura o atmosfera placuta la orice nunta, repertoriul e variat, fiecare moment important al serii este sustinut muzical, exista si un desfasurator pentru a avea control total asupra programului artistic. Intreg programul se poate personaliza, se canta live, muzica buna si variata va fi alaturi de invitati si miri toata noaptea pentru o petrecere de neuitat.

Comentarii