Mutarea in casa noua – lista de must have-uri

Ai reusit in sfarsit sa iti implinesti marele vis si te muti cu familia in casa noua pe care o doreati de atata timp? Felicitari! Insa stii, desigur, ca abia de-acum incepe munca adevarata…

Cutii peste cutii, zeci de saci cu haine, trollere, lazi intregi cu jucarii si alte lazi cu accesorii de bucatarie. Stii bine ca asta inseamna zile intregi de aranjat, rearanjat, ordonat si dezordonat, pana cand vei gasi locul ideal pentru fiecare dintre lucrurile pe care le-ai strans in toti acesti ani de cand visati la casuta voastra. Abia dupa ce despachetezi reusesti sa iti faci lista cu tot ce nu ai sau ai si nu mai vrei, sau pur si simplu iti doresti sa innoiesti.

Sigur ca vei trece aici saltelele, lenjeriile de pat, pernele, pilotele si husele. Nu e o fita si oricine s-a mutat macar o data in casa noua iti poate spune ca este esential sa pornesti la drum in casa noua cu obiectele de lenjerie noi noute.

Oferta de saltele este una extrem, de vasta si e bine sa ai dinainte un buget stabilit pentru ele, astfel incat sa nu provoace nenumarate discutii in familie. Stabiliti, de asemenea, din ce material le vreti si cat de “smart” va permiteti sa fie.

Urmeaza la rand pilotele si pernele. Daca va mutati vara exista sansa sa gasiti o oferta pilote pat atat de buna incat sa nu ii puteti rezista. Sunt sigura ca nici macar nu indrazniti sa va ganditi ca v-ati putea dota dormitoarele cu pilote si perne puf gasca, gandindu-va la pretul ridicat pe care nu vi-l permiteti. Si totusi, exista sansa sa gasiti promotii speciale, astfel incat pentru o calitate desavarsita sa va puteti achizitiona pilotele si pernele mult dorite, din puf de gasca, fara ca investitia sa va destabilizeze bugetul.

La capitolul lenjerii de pat optati pentru cearsafuri din bumbac sau matase, si cel mult un bumbac satinat dar in care bumbacul sa fie de calitate foarte buna si procentul de fibra sintetica sa fie cat mai mic.

Nu uitati de huse, atat pentru perne cat si pentru pilote. Mai ales daca va veti lua pernele din puf de gasca la oferta veti avea nevoie pentru buna lor intretinere de huse pentru protectie si pentru a prelungi durata de viata a pernelor.

Comentarii