De ziua copilului tau fa-i un cadou pe care nu il va uita: un hoverboard

Nu mai este mult si vine o zi speciala din viata copilului tau, ziua lui. Micutii adora sa primeasca cat mai multe cadouri deosebite de ziua lor, bugetul alocat acestei zile poate fi destul de mare in general, orice parinte isi doreste sa aiba un copil fericit si zambaret de ziua lui, nu? Daca vrei sa-l surprinzi anul acesta cu un cadou cu totul si cu totul deosebit ii poti face pustiului tau sau pustoaicei un cadou de care se va indragosti cu siguranta: un hoverboard.

Hoverboard-urile sunt simplu de folosit si de intretinut, sunt sigure, se pot folosi de la varste mai mici pana cand micutul ajunge tanar si apoi adult, nu se vor demoda prea curand si sunt foarte rezistente. Producatorii au lansat o multime de modele noi de hoverboard-uri de 10 inch numai bune pentru cei aflati la inceput de drum cu acest nou gadget, puteti sa-i comandati cand mai creste si un hoverboard de 6.5 inch, ceva mai complicat de controlat.

Dispozitivele pentru plimbari placute in natura se incarca rapid, in 120 de minute, au autonomie de 20 km si 20 de ore, au giroscop si senzori pentru control total al miscarilor gadgetului. Indiferent ce tip de hoverboard-uri de 10 inch cumparati veti avea un dispozitiv care are rezistenta la umiditate si praf, are lumini de semnalizare la roti si pe spate, se poate „conduce” usor. Daca ii cumperi un hoverboard de 6.5 inch acesta poate fi controlat simplu cu o telecomanda, comenzile pot fi trimise via Bluetooth sau Wireless.

Carcasele hoverboard-urilor sunt confectionate din materiale usoare, exista suprafete cu aderenta foarte buna la nivelul talpilor, rotile sunt din cauciuc de calitate care adera bine pe orice suprafata. Unghiul de inclinare de 35 de grade, care ii permite sa urce lejer in zone cu rampe inclinate, performantele foarte bune, siguranta sporita, vitezele mari atinse si rapiditatea deplasarilor, iata doar cateva avantaje ale hoverboard-urilor moderne. Hoverboard-urile raman cadourile perfecte pentru micutii activi si dornici sa isi petreaca cat mai mult timp in natura asa ca poti deja sa comanzi unul online, oricand doresti.

Comentarii