De ce sa-ti iei masina la mana a doua?


Multi soferi care aud de masini second hand sunt reticenti in prima faza. Se gandesc probabil la uzura, la defectele ascunse care pot sa nu fie puse intr-o fisa tehnica, la kilometrii de la bord si la modul in care a fost folosit autovehiculul. Daca insa stam si ne gandim serios la avantajele unor masini second hand vom vedea ca achizitia poate fi destul de rentabila. De ce?

In primul rand pentru ca pretul e mai mic, iti poti permite o masina mai buna, chiar si second hand, poti avea baza pe ea.

In al doilea rand masinile second hand sunt deja verificate si reparate, toate defectele aparute in timpul functionarii lor au fost remediate, au toate actele la zi.

In al treilea rand pe site-urile specializate in vanzari de autovehicule second hand poti gasi masini aduse din Olanda, modele excelente de Ford care functioneaza ireprosabil, intretinute foarte bine si cu interior si exterior fara probleme. Astfel ai masini aduse din Olanda sau modele de la Ford de care te poti folosi ani buni dupa achizitie, fara uzura mare, cu piese noi sub capota.


In al patrulea rand merita sa iti iei o masina second hand si pentru ca poti negocia pretul mai bine, sunt si site-uri cu licitatii unde poti sa obtii ce pret doresti daca stii cum sa licitezi. Licitatiile sunt zilnice asa ca oricand ai la dispozitie masini second hand la preturi imbatabile.

Nu in ultimul rand merita sa investesti intr-o masina second hand pentru ca ai acces la modele premium de multe ori, pe care nu ti le puteai permite si poate pe care nici nu le gaseai pe piata romaneasca. Firmele care vand masini la mana a doua ofera si garantii, au toate detaliile tehnice si fotografii pe site-uri, fise cu toate defectele vizibile ale masinii pentru ca fiecare sofer sa stie exact ce cumpara. Masinile sunt aduse de la firme de leasing sau de la producatori, de la firme de inchirieri auto, asa ca sunt ingrijite si de calitate, chiar daca sunt second hand.

Comentarii