Cum ne pot ajuta firmele cu servicii de realizare poze de produs 360 si de ce avem nevoie de ele?


Pozele de produs 360 sunt o noutate in materie de fotografie de produs. Conceptul din spatele lor este simplu, mai multe fotografii la rezolutie buna, un vizualizator, mai multe detalii surprinse si tehnologii de ultima generatie care fac posibila vizualizarea 3D.

Cu noile tipuri de poze de produs 360 clientii vor putea a vada in detaliu fiecare portiune din produse, detaliile se observa mai usor, produsele se pot roti virtual aproape in orice directie. Fotografiile de produs 360 sunt potrivite pentru orice tip de afacere online, site-uri de prezentare, magazine online, site-uri pentru afaceri locale, implementarea lor la nivelul site-urilor este simpla. 

Firme care sa realizeze poze de produs 360 sunt destule, toate au site-uri de prezentare asa ca poti analiza serviciile lor online, poti vedea si cum arata o poza de produs 360. De ce sa alegi firme profesioniste pentru fotografii de produs 360?

In primul rand pentru ca au un portofoliu bogat, au mai lucrat cu acest tip de fotografii, stiu exact ce sa scoata in evidenta si cum sa realizeze fotografiile pentru a arata cat mai bine. 

In al doilea rand pentru ca o firma cu servicii de realizare de fotografii 360 poate propune oferte personalizate, poate oferi servicii flexibile si ieftine cu rezultate foarte bune pe termen lung. 

In al treilea rand pentru ca profesionistii de la firmele care se ocupa de fotografii de produs 360 au deja o baza de date cu diverse fotografii si formate din care fiecare client poate alege ce e mai potrivit pentru site-ul sau.

In al patrulea rand expertiza si experienta echipei sunt puse in slujba clientilor in permanenta, oricand puteti intreba orice doriti sa stiti despre procesul de creatie, primiti sfaturi despre cele mai bune imagini pentru site-ul dvs. 

Cu firmele specializate implementarea noilor fotografii va fi facuta mai repede, se vor primi si fotografii in format gif pentru social media, 3D sau 360, fotografii pentru editat ulterior la nevoie, totul pentru ca prezentarea produselor sa fie reusita. 

Ce castigi daca investesti in fotografii 360 de produs? Ai retururi mai putine, clientii au mai mare incredere in brand, conversiile cresc, ai avantaj competitiv fata de altii care au fotografii 2D cu un zoom nu prea stralucit.

Comentarii