Indeplineste-ti visul rapid cu un credit online

Vin sarbatorile si nu ai reusit sa iti gestionezi bugetul in asa fel incat sa faci fata cheltuielilor din ultima luna a anului?

 Vrei sa fugi pe nepusa masa intr-un city break, pentru a sarbatori intr-un mod cat mai special trecerea in noul an, insa nu ai un buget pentru asa ceva? Nu trebuie sa iti faci griji!

Datorita Creditprime.ro si ofertei lor de credite rapide, ai acum la dispozitie cea mai eficienta si mai atractiva modalitate de a-ti suplimenta rapid bugetul de Sarbatori.

Cu Credit Prime nu ai nevoie de acte si nici sa pierzi timp cu plimbari inutile. In numai cativa pasi simpli poti lua un credit online rapid, cu care sa iti poti face cumparaturile dorite sau sa pleci direct in mini-vacanta la care visezi.

Cum functioneaza?

Pentru a economisi timp si a eficientiza relatia dintre client si companie, Credit Prime permite clientilor sai sa aplice pentru un credit rapid online sau - pentru cei care nu de descurca online - sa sune la numarul de telefon gratuit 0800008080 pentru a formula o cerere alaturi de reprezentantii companiei de credite rapide Credit Prime. 

Daca faceti cererea de credit direct de pe site, veti putea confirma tot acolo ca acceptati termenii si conditiile, urmand ca in cel mai scurt timp posibil, banii sa va fie transferati, fie in contul personal, fie in numerar, la orice sediu BCR.

Serviciile celor de la Credit Prime in ceea ce priveste acordarea unui credit rapid online, se adreseaza unui numar de patru categorii de clienti – Incepator, Expert, Partener si VIP - pentru fiecare categorie existand conditii diferite. Categoria cea mai privilegiata este VIP, incluzand clienti existenti, cu peste 10 imprumuturi, care pot primi sume de pana la 2000 ron, pe durate de pana la 45 de zile.

Daca va aflati la prima experienta alaturi de Credit Prime, e bine sa stiti ca veti putea lua un prim imprumut in valoare de maximum 1000 lei pe o perioada maxima de 30 de zile si cu o rescadentare la 7 zile.

Compania este un partener de top pe piata de credite rapide, cu conditii excelente pentru client. In plus, este singura companie de gen de pe piata care ofera un cashback in valoare de 10% din valoarea creditului, ca recompensa pentru clientii care achita creditul la timp.

Toate informatiile despre cum si cat de repede puteti obtine credite rapide le gasiti oline, pe site-ul companiei, la fel ca si o sectiune de intrebari si raspunsuri extrem de utila, mai ales pentru clienti aflati la prima experienta.

Comentarii