Incepe vacanta in forta alegand un city break intr-o destinatie de vis

Un concediu placut si relaxant incepe intotdeauna cu o vacanta pe cinste in destinatii superbe. Pentru ca sapte sau zece zile intr-un singur loc pot fi plictisitoare cateodata specialistii in turism si pachete turistice recomanda combinarea unor sejururi de patru-cinci zile cu un city break sau doua in orase, unde se pot vizita lucruri unice si unde nu ai cum sa te plictisesti.

Preturile pentru o escapada de cateva zile intr-un oras important european sunt mai mici decat cele pentru un sejur, daca vreti sa faceti si ceva economii si sa aveti si bani de suveniruri puteti alege oferte last minute city break. 

Ce inseamna oferte last minute city break? 

In primul rand un pret mai bun. Pachetele turistice de acest tip pot avea reduceri si cu 30-40%.

In al doilea rand last minute inseamna si existenta din start a disponibilitatii de a pleca rapid in vacanta, in city break. Practic ai luat oferta, ai platit, ai bagajul si in cateva zile ai si plecat in city break. 

De regula cand cumperi pachete turistice de tip city break din oferte speciale ai inclus si transportul, cazarea, transferul, se asigura si masa in functie de hotelul ales. Mai toate unitatile de cazare sunt amplasate aproape de obiectivele turistice importante din orasul respectiv, asa ca vei putea ajunge rapid unde doresti. 

Poti alege un city break din oferte personalizate la TUI TravelCenter, agentie turistica cu experienta si pachete turistice adaptate pentru fiecare tip de client. 

In categoria city break veti descoperi oferte pentru tineri, numai bune pentru distractie, actiune si sporturi, oferte pentru un weekend cultural, aventuri, pentru locuri unde te poti odihni si privi natura in toata splendoarea sa. 

Daca vreti sa va relaxati cu adevarat TUI TravelCenter are oferte speciale Wellness & Spa, dar si pentru cupluri, pentru o vacanta romantica in doi. 

Unitatile hoteliere alese pentru un city break pentru familii pot avea mini cluburi, tobogane, copiii vor avea parte de o distractie pe cinste. Pentru cei care cauta ceva mai deosebit agentia a pregatit si pachete premium, in locatii de lux, a la carte Confort. 

Dintre tarile in care puteti merge amintim Olanda, Turcia, Spania, Franta, Marea Britanie, Ungaria sau Grecia, Italia, Austria, Portugalia, chiar si SUA. 

Clientii au la dispozitie chat online si numere de telefon pentru informatii suplimentare, rezervarile se confirma rapid, platile se pot face in siguranta. 

In pagina fiecarei unitati de cazare exista detalii despre facilitati, imagini relevante, idei de petrecere a timpului liber, sistem de catalogare a fiecarui hotel in functie de experienta celor care au mai fost acolo. 

Pe forumul din pagina fiecarui hotel puteti vedea si opiniilor turistilor care au mai trecut pe acolo in trecut si care isi impartasesc din experiente.

Comentarii