Fotocartea de nunta – cadoul ideal pentru cel drag

Va stresati pentru ca nu stiti ce cadou sa ii faceti sotului cu ocazia Craciunului? 

Vreti sa ii oferiti ceva special, ceva cu incarcatura sentimentala, pe care sa il poata pastra si pretui pentru o viata intreaga… insa nu stiti exact ce ar putea fi acest cadou? 

Ei bine, solutia salvatoare vine de la cei de la Celebook, care va ofera varianta perfecta de cadou: o fotocarte cu momente speciale din viata voastra si care in mod sigur va crea emotie.

A oferi in dar celui drag fotocarti cu imagini ce surprind momente speciale din viata voastra, este solutia ideala cand vrei emotie si traire, dar nu stii exact ce cadou sa alegi. O fotocarte este un cadou extrem de versatil si poate fi oferit nu numai de Craciun, ci si in multe alte ocazii, cum ar fi aniversarea casatoriei, ziua de nastere, ziua indragostitilor, etc. 

Daca va ganditi sa faceti un astfel de cadou pentru aniversarea nuntii, de ce nu ati opta pentru o fotocarte nunta, mai ales daca atunci cand ati facut nunta nu existau astfel de optiuni, iar firmele care ofereau servicii foto/video nu creau si fotocarti.

Indiferent care va fi tematica pe care o veti alege, fie ea o fotocarte nunta, sau o fotocarte online ce va cuprinde intreaga voastra istorie impreuna, aveti nevoie de o fotocarte de calitate, iar acesta este produsul pe care il veti gasi in mod cert la Celebook.

Partea cea mai buna cand optati pentru un cadou sub forma de fotocarte, un cadou extrem de special, si inedit, este aceea ca va puteti crea propria fotocarte online, datorita aplicatiei oferite de cei de la Celebook. Editorul este unul extrem de usor de utilizat si poate importa pozele proprii, urmand sa va create apoi cateva variante proprii de albume fotocarte, din care sa o alegeti la final pe cea mai potrivita.

Fotocartile de la Celebook va ofera o flexibilitate nelimitata, practic, de a crea si personaliza dupa bunul plac orice fel de tematica. Materialele suport sunt extrem de profesionale si calitative, iar imprimarea este ireprosabila, astfel incat sa puteti crea pe cont propriu albume fotocarte de exceptie.

Comentarii