Aveti grija de aparatul locomotor cu orteze pentru picior de calitate

Cand aparatul locomotor are nevoie de sustinere sau a suferit un traumatism mai grav are nevoie de sustinere si de protectie sporita. 

Sustinerea si protectia sistemului locomotor pot fi asigurate prin intermediul unor orteze de calitate. 

Ortezele sunt prescrise de medic, ajuta la vindecarea aparatului locomotor, cresc mobilitatea, ne ajuta sa ne deplasam mai usor, fara a afecta si mai tare zona, zonele in care a aparut un anumit traumatism. 

Cu orteze de calitate o anumita regiune corporala cu probleme se poate imobiliza integral, mobilizarea poate avea loc intr-un proces controlat. 

Se mai folosesc ortezele si pentru corectarea posturii si miscarii, sunt fabricate din materiale rigide, au elemente de sustinere, benzi, bare, atele. Purtarea lor pe o perioada indelungata poate ajuta la reducerea durerilor si la recapatarea mobilitatii in timp record, fara a pune presiune pe zonele cu probleme. 

Cele mai utilizate tipuri de orteze sunt asa numitele orteze pentru membrul inferior, usor de folosit si de intretinut, adaptate fiecarui tip de pacient si afectiunilor pe care le va ameliora in timp. 

Avantajele unor orteze pentru membrul inferior sunt date de designul elegant, de functionalitatea ridicata, de simplitatea folosirii lor chiar si in cazurile mai grave, de calitatea foarte buna a materialelor din care sunt fabricate si de de rezistenta lor.

Ele pot sustine foarte bine greutati destul de mari, se pot recomanda atunci cand pacientii vor sa aiba o recuperare mai usoara si sa isi recapete abilitatile locomotorii intr-un timp mai scurt, fara efort si fara dureri. 

Catenapascupas are in stoc orteze pentru picior de la producatori de top, la preturi bune, platile se pot face online si in rate. Ortezele vandute online sunt fixe sau mobile, ajustabile, se pot comanda telefonic foarte simplu, comenzile sunt preluate si confirmate rapid. 

Din oferta curenta fac parte orteze de genunchi mobile, cu insertii de silicon, cu suport patelar din silicon, orteze ajustabile pentru genunchi marime universala, orteze pentru glezne sau pentru tendonul lui Achile.

Livrarile sunt gratuite in cea mai apropiata farmacie Catena, se pot trimite si prin curierat rapid la un pret avantajos. 

Consultantii site-ului va pot oferi informatii suplimentare si detalii despre functionalitatea ortezelor, sfaturi de achizitie, fiecare produs are o prezentare detaliata pentru a sti de fiecare data ce cumparati.

Comentarii