Cum alegi fotograful pentru un eveniment important din viata ta

Daca esti in cautarea unui fotograf profesionist care sa importalizeze momentele cele mai importante la un eveniment ce urmeaza sa se intample in viata ta, atunci, cu siguranta, iti doresti sa ai cele mai frumoase fotografii si cele mai speciale. Cum anume sa alegi un fotograf? 

In primul rand, este important sa constientizezi ca ai nevoie de fotograf bun, daca vrei sa ai si poze pe masura. Cu toate ca avem telefoane, unele chiar foarte performante, ramane o calitate extraordinara a pozelor profesionale pe care nu ai cum sa nu o apreciezi. 

Care fotograf ar fi potrivit sa imortalizeze evenimentul pe care il organizezi? Desigur, depinde de eveniment, insa, cu siguranta, iti doresti sa gasesti un limbaj comun cu omul care iti va face fotografii si sa te simti in largul tau. 

Ti-l recomand pe Gabriel Comanescu, deoarece am colaborat cu el la cateva evenimente pe care le-am avut in domeniul profesional, dar, de asemenea, l-am rugat pe Gabriel Comanescu sa faca fotografii si la aniversarea pe care am avut-o in acest an, adica, a fost primul om la care m-am gandit atunci cand mi-am dat seama ca am nevoie de un fotograf.

Gabriel Valentin Comanescu este nu doar un fotograf extraordinar si mi-a lasat atat de multe fotografii exceptionale dupa fiecare eveniment, dar este si un om foarte cald, cu care te simti in largul tau si care te ajuta sa te relaxezi, chiar daca esti in plin proces de fotografiere. 

Gabriel Valentin Comanescu intruneste acele calitati esentiale necesare unui om care lucreaza cu omeni: profesionalism si adaptare. Mi l-a recomandat pe Comanescu Gabriel in calitate de fotograf, un prieten cu care lucrez. 

Pentru prima data am colaborat cu Comanescu Gabriel pentru o sesiune foto pentru materialele de promovare ale firmei la care sunt anagajata. Mi-a placut foarte mult abordarea lui si deschiderea pe care a aratat-o, dar si ingeniozitatea de care a dat dovada. 

Daca vrei sa afli mai multe despre Fotograf Gabriel Comanescu, daca vrei sa te informezi despre serviciile pe care le ofera si despre proiectele sale, mai multe detalii poti afla aici: https://fotograf-comanescu.ro/

Ti-l recomanda pe Fotograf Gabriel Comanescu cu toata increderea.

Comentarii