Suferi de alergii si nu suporti anumite mirosuri. Pe viitor becurile inteligente te vor avertiza ca sa ai o viata mai simpla

Alergiile si mirosurile neplacute sunt printre cele mai greu de evitat lucruri. Daca nu stii la ce esti alergic te poti trezi cu ochi umflati si cu o stare de rau din nimic, daca te afli intr-un loc in care sunt multe mirosuri neplacute nu ai ce face si trebuie sa-l parasesti. Combaterea mirosurilor neplacute si a alergiilor de sezon este destul de dificila mai ales daca nu stii cand esti expus lor. 

Noile tehnologii au incercat sa rezolve o multime de probleme de-a lungul timpului, insa in ultima perioada au aparut si idei care au in centru unele dintre cele mai banale produse. De pilda becurile pot sa aiba acces la Wi-Fi, se pot controla si colora cu ajutorul unui telefon, asa ca de ce nu ar putea sa iti asigure si o locuinta fara mirosuri si alergii. Becurile care purifica aerul sunt ultima fita pe piata. Ele sunt economice, functioneaza simplu, au putere de 15W, pot lumina camerele fara probleme ca un bec de 60W. 

Purificarea aerului din camera se face prin ionizare, particulele care polueaza si mirosurile sunt eliminate rapid, la fel si fumul de tigara. Becul se poate utiliza si in camera bebelusilor, este inofensiv pentru om si functioneaza perfect ani la randul, el are puteri de pana la 16W, garantia este de doim ani, durata de functionare garantata de 20.000 de ore, energia economisita fiind de 80-90%. Becurile de acest tip pot fi folosite atat in locuintele rezidentiale, cat si in fabrici si firme unde se lucreaza cu diverse substante, sunt usor de inlocuit si folosit, producatorii pot oferi diverse tipuri de design asa ca se vor potrivi in orice fel de incaperi.

 Purificarea aerului cu ajutorul becurilor va fi doar primul pas spre un aer mai curat fara o investitie majora si o atmosfera mai putin poluata. Tehnologiile din spatele becurilor se vor dezvolta si vor reusi sa purifice aerul dintr-o intreaga hala sau din mai multe camere si toata locuinta, acestea devenind mult mai eficiente pe masura ce gasim noi modalitati de a scapa de aerul neplacut si plin de praf si mizerii din casele noastre.

Comentarii