Cum sa invingi dezordinea?


Multe au fost, multe s-au dus, insa sacii de vidat au ramas numarul unul pe lista mea de obiecte preferate de depozitat si organizat. Sunt o fire ordonata, imi place sa am totul bine organizat si pus la punct.

De aceea, cand vad o oferta saci de vidat, profit de ea pentru a-mi reface stocul de saci de vidat.

Prietenii ar putea spune ca am niste probleme cu detinerea controlului, insa prefer sa ii las sa gandeasca ceea ce vor, eu stiu ca imi usurez viata si ca salvez timp pretios tinand totul cat mai bine organizat.

 Daca imi vei vedea dresingul iti vei da seama cam cat de eficienta am devenit in acest sens. Cred ca stiu toate tipurile de organizatoare posibile si imposibile .

Eu, spre deosebire de alte persoane, nu incerc sa ascund dezordinea , ci imi doresc sa o fac sa dispara. Si pentru a o face sa dispara trebuie sa o impart pe bucati. Nu se spunea divide et impera? Cam asa ceva, nu? Da, am reusit sa impart totul pe categorii si sa imi aleg in acest mod si cele mai bune tipuri de organizatoare.

Pana la urma cine a zis ca organizarea trebuie sa fie lipsita de personalitate si ca trebuie folosite doar obiecte banale si odioase pentru depozitare? Nu am cele mai plictisitoare cutii ci unele cu patternuri interesante si imi plac si cosuletele de rafie, le folosesc pentru diverse accesorii, bretele, curele, sutiene, etc. Pana si in sertare am organizatoare speciale.

Pantofii ii depozitez in cutii speciale pentru pantofi achizitionate din IKEA. Pentru pilote, perne si paturi folosesc saci de vidat , econimisesc in acest fel pana la 75% din spatiu.Nu ratez nicio oferta saci de vidat pentru ca s-au dovedit foarte eficiente pentru mine. Am reusit sa imi organizez dulapurile fix asa cum mi-am dorit.

Comentarii