Sfaturi pentru o garderoba practica si de calitate pentru micuti

Sa alcatuiesti o garderoba practica si de calitate pentru micuti este poate cea mai dificila misiune pe care ai avut-o vreodata. Copiii sunt pretentiosi, s-ar putea ca unele lucruri pe care tu le crezi bune sa nu fie purtate niciodata doar pentru ca nu arata cum vrea piciul. De asemenea, hainele pentru copii pot ramane mici foarte repede pentru ca pustii cresc foarte rapid, ce imbracai astazi poate sa nu mai fie asa de usor de imbracat peste doua luni. Garderoba pentru copii trebuie sa contina haine pentru toate sezoanele din materiale de calitate, haine rezistente la murdarie si la spalari succesive, haine care se pot intretine usor si se pot igieniza corespunzator. Cum alegem hainele din garderoba celor mici?

Alegerea unor haine de firma copii poate fi o optiune foarte buna, hainele de firma sunt rezistente si sunt doar din materiale de calitate, pot fi purtate fara probleme cativa ani si vin de la branduri mari, cu linii de productie moderne. Ce altceva ar mai trebui sa luam in considerare cand alcatuim garderoba pentru cei mici? · Inainte de orice cumparaturi construiti-va o imagine de ansamblu despre garderoba, nu cumparati dezorganizat, nu vanati reducerile si cumparati haine cat mai multe doar in ideea ca odata poate le va imbraca cel mic. Daca veti avea o lista cu hainele de care chiar are nevoie copilul veti economisi timp si bani si veti achizitiona si haine de calitate la preturi bune; · Orice noua achizitie trebuie sa se potriveasca cu restul garderobei, sa se asorteze si sa fie pentru un anumit sezon. Cu cat puteti combina hainele noi pentru copii cu cat mai multe lucruri din dulapul lui, cu atat mai bine.

O idee buna ar fi sa cumparati haine din colectiile acelorasi branduri, ele sunt gandite pentru a fi purtate cu altele pe care le-ati achizitionat deja; · Calitatea inainte cantitatii, iata cel mai bun principiu atunci cand sunteti in cautarea de haine de firma copii. In loc sa poarte doar doua trei haine dintr-un dulap intreg mai bine alegeti hainele care sunt din materiale foarte bune, organice, bumbac de exemplu, haine care sa se potriveasca stilului copilului si pe care acesta sa le ceara in fiecare zi sau cu fiecare ocazie mai speciala; Haine care se pot purta in mai multe sezoane, marimi potrivite · Nu cumparati marimi mai mari doar bazandu-va pe un ritm de crestere estimat. In functie de varsta si de anatomia corporala copiii pot avea ritmuri de crestere mai accelerate si mai lente, in functie de foarte multi factori, genetici sau externi. Preferati hainele care ii vin perfect copilului in acel moment si pastrati un buget pentru mai tarziu, cand hainutele vor fi din ce in ce mai mici pentru el; · Nu ocoliti hainele care se pot purta in mai multe sezoane. Sunt unele modele care permit detasarea unor parti, unele au vestute si alte materiale care se pot scoate si o haine de iarna se poate transforma usor intr-o hainuta pentru toamna sau primavara.

Noul magazin online Mr. Pich are haine pentru toate sezoane si preturi mici, haine si accesorii mai deosebite pentru o garderoba completa. Aici veti gasi haine din materiale de calitate de la branduri renumite, materiale premium care se spala usor si se pot igieniza corespunzator fara probleme, rezistente si simplu de purtat. Comenzile pentru articolele de pe site se plaseaza telefonic sau online, platile sunt ramburs sau online, sunt securizate si simplu de realizat. Transportul national si international este gratuit la comenzile peste 200 de lei, varstele pentru care au fost gandite produsele de pe site sunt cuprinse intre doi ani si noua ani asa ca veti gasi orice pentru micutii dvs.

Comentarii