Cum sa alegi ansamblurile rezidentiale cele mai bune pentru locuit?

La orice targ de imobiliare vedetele sunt ansamblurile rezidentiale. Si au si de ce. Ofera apartamente noi, au proiecte de calitate executate de arhitecti cu experienta, preturile sunt bune, reducerile sunt consistente, modalitatile de finantare sunt diverse asa ca se merita cumparata o locuinta acolo. Pentru ca piata este destul de ofertanta la acest capitol alegerea unui ansamblu rezidential pentru achizitionarea de locuinte se poate dovedi dificila.

Lucrurile se simplifica daca stii la ce sa te uiti in situatia in care vrei sa investesti in apartamente din ansambluri rezidentiale Bucuresti. Pe primul loc atunci cand te gandesti sa iti iei apartament nou in ansamblu este documentarea. Afla tot ce poti despre dezvoltator, despre proiect, despre mersul sau, despre zona respectiva. Sunt multi care promit ca vor termina totul la o data stabilita, dar canalizarea si asfaltarea lipsesc, in acest caz complexul e de evitat. De asemenea, incearca sa discuti pe larg cu dezvoltatorii si nu cu firmele de imobiliare, afla tot ce se poate despre viziunea sa si despre modul in care va construi ansamblul respectiv. Dupa ce stii cam totul despre ansamblu si proiectare discuta si cu cei au mai cumparat in zona si vezi cum stau lucrurilel, daca sunt multumiti. Cand ai terminat cu documentarea despre ansambluri rezidentiale Bucuresti mergi la fata locului, vezi stadiul lucrarilor, discuta tot ce doresti cu sefii de santier, ia cu tine si pe cineva care se pricepe la constructii si santiere. Este important sa existe un plan de implementare a proiectului coerent, apartamentele sa fie bine compartimentate, instalatiile sa fie noi, finisajele si materialele folosite sa fie de cea mai buna calitate, sa existe si izolare fonica si termica de ultima generatie cu materiale de top.

Daca iti place ce vezi si esti sigur ca vrei sa locuiesti acolo mai analizeaza si distantele fata de oras si perspectivele dezvoltarii zonei, spatiile verzi, daca exista si modalitatile de asigurare a unei eventuale paze private sau parcari private. La final poti bate palma cu dezvoltatorul si verifica cat se poate de des stadiul lucrarilor si calitatea blocurilor construite.

Comentarii