Montarea pergolelor la terase sau in gradini poate aduce un plus de confort clientilor dornici de racoare

E vara, e cald, racoarea e tot ce ti-ai putea dori mai ales daca esti la o terasa. In afara unor banale umbrelute patronii de restaurante si baruri s-au gandit sa ofere un confort sporit clientilor si sa rezolve cumva si problema fumatului in spatiile interioare. Asa au aparut in dreptul teraselor sau chiar si in gradinile unor restaurante mai selecte pergolele. Pergola este un element arhitectural atasat exteriorului restaurantului sau al barului, avand drept scop crearea spatiilor de recreere moderne. In aceste spatii clientii vor fi feriti de vant, soare, ploi, furtuni, vor putea sa isi desfasoare activitatile normale fara sa se teama ca vor avea de suferit de pe urma intemperiilor.

Aspectul teraselor si al gradinilor se imbunatateste dupa montarea unor pergole retractibile aluminiu, veti avea mai multi clienti, toata lumea care sta sub aceste pergole va sta la racoare, nu va avea probleme cu radiatiile UV si chiar va putea fuma fara teama. Materialul membranelor folosite la pergolele din aluminiu asigura o umbra deasa, nu exista riscul ruperii atunci cand e vant puternic, poate fi textil sau sintetic si permite strangerea in situatia in care pergola nu e folosita. Cu noile pergole retractibile aluminiu terasele vor primi clienti mai mult timp, aerisirea naturala este posibila prin inchidere si deschidere, cand e mai rece pergola se poate actiona asigurand un spatiu inchis, cu o temperatura stabila si placuta. Motorul puternic si actionarea automata permit un confort sporit, pergolele sunt silentioase la actionare, retragerea poate fi totala sau partiala, in functie de preferintele clientilor. Unele modele au si senzori care actioneaza pergola imediat ce timpul se inrautateste sau cand sunt anumite conditii meteo care ar putea deteriora structura.

Sistemul de iluminat special pentru pergole permite crearea unei atmosfere placute, incurajeaza clientii sa petreaca cat mai mult timp pe terase sau in gradina. Pergolele se personalizeaza in functie de dorintele patronilor si de dimensiunile zonei in care trebuie sa se monteze, montajul nu dureaza mai mult de cateva ore, pergolele sunt utile si iarna, retractarea si sistemul de iluminat sunt controlate din telecomanda. Pentru oferte variate si pergole potrivite pentru orice spatiu puteti intra pe site-ul oficial al firmei PERGOLE SRL, specialisti in pergole si sisteme speciale pentru acestea.

Comentarii