Motive pentru care merita sa porti costume de baie negre

Unul dintre criteriile in functie de care alege orice femeie este culoarea. Cromatica este deosebit de importanta intrucat ea poate sa dea o nota eleganta unui anumit articol vestimentar, poate sa il faca mai atragator si sa ii sporeasca valoarea. Culorile sunt importante si cand alegem costumele de baie. Multa lume tinde sa isi achizitioneze costume de baie in culori deschise de vreme ce sunt utilizate pe plaja, la mare, sunt preferate diverse modele care au si imprimeuri deosebite si intarituri in zona sutienului pentru un plus de confort si siguranta in timpul innotului sau a plimbarilor pe malul marii sau al oceanului.

O cromatica deschisa poate accentua anumite defecte ale corpului uman, se poate murdari mai usor materialul, formele corpului feminin nu sunt puse in evidenta asa de bine mai ales in lumina puternica. De aceea in loc de costumele prea deschise la culoare si greu de curatat puteti opta pentru costume de baie negre, cu imprimeuri florale sau uni. Costumele negre pot scoate in evidenta mai bine corpul feminin, ascund defectele vizibile, subtiaza talia si dau impresia unei tinute mai zvelte, va slabesc, cel putin la nivel vizual. De asemenea se stie prea bine ca negrul ascunde varsta, eventualele pete de murdarie, se curata mai usor, negrul transmite eleganta si rafinament si va permite sa aveti o tinuta perfecta de fiecare data. Costume de baie negre va pot da un aer sofisticat si elegant in in acelasi timp, se pot combina foarte bine cu accesorii, sunt complementare culorilor predominante din mediu, va ajuta sa iesiti in evidenta mai usor. In zilele cand nu e asa de cald negrul va permite sa atrageti radiatia solara, corpul e incalzit rapid si dvs. va puteti continua fara probleme plimbarea de dimineata pe plaja insorita.

Pe de alta parte negrul este recomandat si doamnelor care nu vor sa se mai chinuie sa dea kilogramele in plus in doar cateva saptamani pentru a arata exemplar pe plaja sau la bazin, el poate „pacali” ochiul privitorilor in asa fel incat dvs. sa pareti un manechin care tocmai ce a coborat de pe catwalk.

Comentarii