WC-urile ecologice vidanjabile, solutia inspirata pentru locurile in care nu exista canalizare

Cu siguranta ati vazut in timpul plimbarilor prin orase, amplasate prin parcuri sau prin locurile centrale, toalete colorate si cu un design placut vederii. Aceste toalete fac parte din categoria toaletelor ecologice, ofera o experienta placuta si confortabila, sunt sigure, au sisteme speciale de inchidere pentru a proteja intimitatea celui care se afla in interior. Toaletele ecologice se pot amplasa in orice loc din oras, se pot muta usor la nevoie, nu cantaresc mult, majoritatea modelelor sunt din materiale rezistente la uzura si la variatii de temperatura si umiditate, se igienizeaza si se curata fara probleme, unele au si autocuratare.

Mediul inconjurator nu are de suferit, fiecare wc ecologic are sisteme speciale de colectare si procesare a reziduurilor umane, orice folosete toaleta nu risca sa se imbolnaveasca. Periodic sunt verificate si reparate, se pot utiliza indiferent din momentul din zi pentru ca au iluminat interior, tot in interior sunt si diverse accesorii pentru a face experienta folosirii unui wc ecologic una cat mai placuta si confortabila. Cele mai populare modele disponibile pe piata sunt cele vidanjabile, toaleta nu depinde de reteaua de apa curenta si de canalizare, vasul de colectare a fecalelor umane poate avea pana la 200 l. Igienizarea in cazul lor este simpla, cu ajutorul unei vidanje, cu furtun lung de aspiratie, care permite spalarea la presiune inalta, siguranta celui care foloseste toaleta este garantata de inchizatoarea interioara tip liber-ocupat, cu semnalizare vizuala. Avantajele toaletelor vidanjabile tin de igienizarea rapida, de deplasarea lor fara efort si fara utilaje speciale, de montarea in spatii in care alte tipuri de toalete nu au cum sa aiba acces. De asemenea toaletele vidanjabile sunt realizate din materiale de calitate superioara, foarte rezistente, se pot curata pe exterior fara efort, rezista la zgarieturi si socuri mecanice.

Preturile toaletelor vidanjabile difera de la un producator la altul, sunt mai mici la firmele care le produc sau le importa direct de la fabricanti, accesoriile incluse pot creste pretul lor. Investitia se poate recupera rapid insa, este una care va aduce beneficii atat celor care vor folosi toaletele, cat si mediului inconjurator.

Comentarii