Publicitate targetata si eficienta pentru site-ul tau cu o oferta google adwords de la firme cu experienta

Oricine are un site prin intermediul caruia isi vinde produse si servicii va avea la un moment dat nevoie de o publicitate eficienta, de campanii de publicitate targetate, adresate doar clientilor potentiali si publicului tinta definit la inceputul realizarii site-ului. Google ofera celor interesati de publicitate eficienta o platforma numita AdWords prin intermediul careia detinatorii site-urilor pot aduce raopid clienti noi targetati din Google direct pe site, promovarea fiind astfel mult mai simpla-pe baza acestei platforme firmele de profil pot construi o oferta google adwords pentru diversi clienti. Reclamele tip imagine si text sunt principalele elemente folosite in campaniile Google AdWords, se adauga cuvinte cheie relevante, Google afiseaza reclamele doar utilizatorilor ce au cautat cu ajutorul cuvintelor cheie respective.

Cand reclamele sunt vizualizate clientii vor da click si vor ajunge pe site-ul firmei respective, urmand sa interactioneze cu produsele si serviciile ei. Plata pentru reclamele afisate se realizaza in regim Cost Per Click sau Cost Per Thousand Impressions, metoda buna pentru promovarea in GDN. Pentru ca se vor taxa doar click-urile cei care solicita campanii AdWords au control total asupra bugetului de publicitate zilnic si lunar. Ideea de baza a Google AdWords este sa converteasca cat mai multi potentiali clienti in clienti reali. Pentru ca este, asa cum am vazut, un sistem complex si foarte complicat de inteles veti avea nevoie de specialisti in AdWords care stiu sa administreze eficient campaniile, cum sunt si cei de la Leon Paul Media. Firma amintita are o oferta google adwords foarte bine pusa la punct, care cuprinde de la cercetarea pietii si a competitorilor, pana la identificarea cuvintelor cheie relevante si scrierea manuala a anunturilor impreuna cu sociologul si psihologul din echipa, intreaga campanie este monitorizata si ajustata din mers in functie si de schimbarile operate de Google.

Printre avantajele angajarii unei firme, cum ar fi LeonPaul Media, ce dezvolta si monitorizeaza campanii AdWords, cu o oferta google adwords completa, se numara integrarea serviciilor intr-un abonament fix, calcularea unui buget estimativ pentru campanie, negocierea tarifelor, optimizarea cuvintelor cheie, optimizarea plasamentelor bannere, optimizarea textelor. Ofertele personalizate, managementeul strategic al licitatiilor pentru click, al textelor anunturi pentru retele mobile si raportul cu interpretari umane lunar sunt alte beneficii ale colaborarilor cu firmele care se ocupa de campanii AdWords. Lucrurile se desfasoara simplu. Evaluarea initiala e gratuita, se alege apoi pachetul de servicii si se stabileste bugetul, obiectivele, se trec in revista toate detaliile campaniei si apoi campania porneste la drum.

Comentarii