Noua Colectie Zamora de Bijuterii Argint Rodiat


Zamora Collection va prezinta in urmatoarea perioada noua gama de bijuterii, dedicata acestui sezon. Peste 2000 de modele de bijuterii: cercei, inele, coliere, seturi, bratari, lantisoare, verighete, pandantive, ceasuri, vor incanta doamnele si domnisoarele dornice de imbogatirea casetei de bijuterii cu exemplarele de exceptie de la Zamora. Deoarece desavarsirea liniei de eleganta a unei tinute feminine este data de colier, in cadrul colectiei un loc aparte este destinat colierelor din argint. In noua Colectie de coliere de la Zamora, va vom surprinde placut cu modele unice de coliere pentru mirese, accesorizate cu cercei si bratari din acelesi modele. Simte ca esti o regina in cea mai importanza zi a tineretii tale, rezervand din timp un colier de mireasa, unicat din Noua Colectie www.zamoracollection.ro.

Cadou irezistibil, colierul imbogateste valoarea unei tinute feminine cu stropul de rafinament necesar. Dandu-i persoanei care-l poarta stralucirea si farmecul frumosului, romantism al anilor de stralucire ai elegantei feminine, colierul a ramas podoaba etalon a femeilor. Rochiile elegante de seara sau de zi, costumele sau tinutele office, accesorizate cu coliere pline de stelele multicolore ale nestematelor dau distinctie doamnelor si domnisoarelor care le poarta, facandu-le remarcate. Preocupata de desavarsirea frumusetii si elegantei feminine, Zamora Collection va ofera cele mai minunate coliere din argint pictate cu sclipiri de rubin, safir, diamant, smarald, acvamarin, zultanit, opal, turcoaz, jasp, sidef, onix, lapis lazuli, granat, peridot, citrin si marcasite. Naturale sau produse de om, in incredibil de frumoase culori si nuante, cu finisaje stralucitoare, modelate in forme luxoase, ridicate la rang de arta, colierele Zamora Ccollection vizeaza limita combinatiilor posibele. Ele respecta multitudinea de optiuni exprimate de doamne si domnisoare, de beneficiarele noastre, trimitand gandul frumosului spre infinitatea universului stelar pictat cu nestemate. Oferite in ocazii speciale sau cumparate pentru implinirea unei dorinte personale, minunatele bijuterii inobileaza persoana care le poarta. Realizate in diferite forme, adevarate picaturi de bucurie si stralucire, colierele din argint pun in valoare decolteul, dau distinctie si aer de festivitate oricarei rochii. In stil clasic sau modern, incarcate de perle sau de pietre colorate, colierele ofera posibilitatea speciala de a se asorta cu rujul sau culoarea ochilor, cu bluza pictata cu desene geometrice, abstracte sau cu flori de camp.

Colierele spectaculoase, cu modele captivante, sunt create de artisti pentru intensificarea efectului de eleganta, distinctie, lux si bogatie. Adevarate spectacole de exuberanta, emanand notele puternice ale stilului nobil, pline de fermecatorul spectacol de sclipiri, cu forme picate din cerul imaginatiei umane, pline de perle si pietre dumnezeiesti de frumoase, colierele din argint dau frumusetii exceptia si valoarea. Nu intamplator ele sunt piesele principale ale comorilor gasite peste tot in lume. www.zamoracollection.ro le prezinta in plenitudinea acestor calitati si va face partase la spectacolul binecuvantarii de a va impodobi cu ele.

Comentarii