Mochetele vor fi curatate impecabil cu ajutorul unor firme spalare si curatare mochete

Covoarele sunt frumoase, au un aspect deosebit, dar cand vine vorba de curatat si igienizat devin un adevarat cosmar. In timp se pot deteriora, sunt greu de intretinut, se spala cu foarte mare efort si pe masura ce imbatraneste tesatura aspectul deosebit incepe sa dispara. Spre deosebire de ele mochetele sunt mult mai practice, se pot intretine foarte simplu, au tesaturi mai rezistente la uzura, se pot pune in orice fel de camere, mai mici sau mai mari, retin praful si bacteriile pana la urmatoarea aspirare sau spalare.

Mochetele se folosesc nu doar in locuintele personale, ci si in sediile firmelor sau in cladirile de birouri, au cromatica diversa, modele elegante si se pot aranja in orice fel de design doreste clientul. Exista insa si o asemanare cu un covor si anume curatarea si igienizarea. Daca nu este facuta cum trebuie curatarea poate duce la inmultirea acarienilor sau a bacteriilor, la imprastierea prafului. Firmele specializate in spalare si curatare mochete va pot oferi solutii practice la problemele dvs. cu mocheta, le pot curata la dvs. acasa sau la sediul biroului, le puteti duce la firma. Utilajele folosite si instrumentele speciale garanteaza o spalare si curatare mochete fara cusur, uscarea mochetelor se face rapid, in medii controlate, in cazul serviciilor de la firma de curatare si igienizare mochete sau cu uscatoare speciale mobile daca vreti sa vina specialistii acasa. In procesul de curatare se folosesc doar substante hipoalergenice, toti detergentii si substantele active sunt de calitate, se aleg in functie de tesaturi, la fel si utilajele folosite. In doar cateva minute sau ore, daca aveti mai multe mochete si de mari dimensiuni, toate mochetele sunt curatate, se poate folosi o spalare cu substante care nu lasa umezeala la nivelul tesaturii sau o spalare clasica.

Viata fibrelor este prelungita, substantele folosite sunt ecologice, nu mai apar mirosuri neplacute, curatarea este facuta in profunzimea fibrelor astfel incat tot praful dispare si riscul de imbolnavire/contaminare scade semnificativ, culorile sunt conservate. Preturile serviciilor variaza, sunt pentru toate buzunarele, puteti economisi si bani daca urmariti indeaproape promotiile disponibile online, pe site-urile de prezentare ale firmelor.

Comentarii