Proiecte ample cu specialisti in IT

Inovatia este factorul principal care duce la evolutia societatii si la ascensiunea omului. Inovatia, ineditul - sunt caracteristici pur umane, care ne motiveaza sa descoperim si sa trecem zilnic peste dificultati. Noul rimeaza cu frumosul si cu un stil de viata in conceptia multora, asa cum este intreaga echipa de profesionisti de la Teamnet. Aici vei gasi numeroase exemple de proiecte in care compania cu renume international, s-a implicat cu succes.

Teamnet Romania si teamnet International au pus bazele multor proiecte europene de cercetare si dezvoltare, ca parte a unor consortii internationale, alaturi de companii europene prestigioase. Solutiile dezvoltate de specialistii vizeaza imbunstatirea vietii oamenilor si cresterea competitivitatii mediului de afaceri international stau la dispozitia oricui are nevoie de ele. Teamnet Romania a devolztat multe proiecte iar unul dintre ele este Kraken. Ca sa va faceti o idee asupra beneficiilor aduse colaborarea cu Teamnet Romania sau Teamnet International, iata si cateva alte exemple de proiecte dezvoltate cu succes: Biocon, Amitran, Mobile Sage, Mitsu, Able To Include si multe altele. Kraken este un proiect care urmareste integrarea tehnologiilor de fabricatie pentru dezvoltarea celor mai precise si mai mari dispozitive substractive și aditive din lume. Conceptul Kraken s-a nascut in noiembrie 2015 si reprezinta finalizarea cu succes a proiectului Megarob. Kraken va dezvolta un concept de fabricatie hibrid disruptiv care va dota IMM-urile si industriile mari cu masini all-in-one accesibile pentru design personalizat, productie/reparatie si controlul calitatii partilor functionale prin tehnologii substractive si aditive noi.

Teamnet este membra a proiectului Kraken. SmartHeat este un alt proiect care face parte din portofoliul Teamnet Romania, iar acesta isi propune sa valorifice tehnologiile moderne IoT (Internet of Things) in scopul de a schimba radical experienta de incalzire a locuintei pentru sanatatea, confortul si bunastarea persoanelor in varsta. Obiectivul va fi atins prin dezvoltarea unui sistem IT&C prietenos, inteligent, si sigur pentru incalzire, monitorizare si control. Un alt proiect la care putem face referire este si Proiectul SWARMs care isi propune sa conceapa, sa dezvolte si sa implementeze o noua generatie de platforme integrate pentru a facilita cooperarea AUV/ROV conectate in retea, pentru a create autonomia in contextul derularii activitatilor maritime de tip industrial, complexe, numeroase, indeosebi de asistenta in intretinere si de sustinere a sistemelor de construcție subacvatice.

Comentarii