Noile centrale termice Ariston

In iernile grele, cand temperaturile de afara coboara constant sub limita de inghet, o centrala de calitate, cu randament bun, poate face diferenta intre o atmosfera placuta in casa si una destul de „friguroasa”. Centralele termice au diferite puteri, sunt mai mari sau mai mici, pot sa consume foarte mult gaz sau pot fi electrice, randamentul difera si el. Alegerea unei centrale pentru apartament este foarte importanta mai ales ca produsul cumparat va fi folosit pentru incalzirea locuintei si pentru apa calda menajera. Pe piata exista o multime de varianta de centrale insa sunt putine cele care va ofera confort si ceva economie la consumul de gaze.


Una dintre centralele care merita cumparate pentru incalzirea locuintei este centrala termica ariston clas premium evo 24kw. Aceasta centrala este usor de folosit si de montat, refoloseste gazele de ardere, este o centrala in condensare, eficienta termica fiind foarte mare, in vreme ce noxele eliminate sunt la valori minime. Cu un design potrivit pentru orice locuinta noile centrale termice ariston va garanteaza reducerea facturilor la gaz cu 35%, o functionare ireprosabila ani buni, silentiozitate si confort acustic-are amortizor de zgomot. O centrala termica ariston in condensare nu are fluctuatii in functionare, nu se ating varfuri de temperatura care ar putea deteriora sistemele interne, temperatura este constanta. Pentru ca apa calda menajera sa fie incalzita rapid exista functia confort la centrala ariston clas premium evo, pe care o gasiti si pe berluni.ro la un pret foarte bun, otelul inoxidabil de la schimbatorul de caldura permite o utilizare indelungata a centralei fara defecte majore.


Acumularea impuritatilor in apa folosita de centrala termica ariston clas premium evo 24kw nu este posibila pentru ca exista filtrul pe retur, inghetul si formarea calcarului sunt impiedicate prin intermediul sistemelor de antiblocare. Cu noile centrale termice ariston de le Berluni veti avea caldura in apartament, fiecare produs este testat de catre producator si de comerciant inainte de livrare, centralele rezista la functionare intensa si sunt sigure, protejeaza mediul inconjurator prin emisiile scazute de noxe. Alt avantaj la aceasta centrala termica ariston tine de evacuarea rapida a condensului acumulat, adaugandu-se astfel si o mai buna exploatare a modelului ariston clas premium evo, cumparat la un pret excelent de pe Berluni.


Firma ofera livrare gratuita in toata tara pentru noua centrala termica ariston clas premium evo 24 kw, garantie trei ani, P.I.F. gratuit, kit evacuare inclus in pretul centralei, dar si asistenta telefonica permanenta si toate accesoriile pentru centrale, calorifere etc.

Comentarii