Cum asortezi o rochie lunga

Se spune ca rochiile lungi sunt concepute pentru persoanele inalte si zvelte, insa cine spune ca daca esti mica de inaltime, nu poti sa iti asortezi o rochie lunga, cu slit pe picior, adanc, la o pereche de sandale inalte? Moda este facuta de oameni si gusturile se dicteaza, chiar daca se si discuta. Pana nu de mult, rochiile lungi erau special concepute pentru evenimentele care aveau loc seara, de exemplu, nunti sau diverse gale, festivitati rafinate si elegante. Acum poti sa imbraci o rochie de seara lunga, chiar si pe timp de zi, daca stii cum sa o asortezi. De exemplu, pe inpuff.ro gasesti foarte multe modele de rochii lungi la preturi avantajoase si mai mult decat atat, gasesti idei si tehnici de asortare a acestora. In moda se pun multe intrebari referitoare la ce poti incalta la rochii de ocazie lungi si raspunsul este de cele mai multe ori subiectiv.

La o rochie de seara lunga poti asorta o pereche de sandale cu platforma sau cu toc foarte inalt, numai daca ea este vaporoasa sau este conceputa dintr-un material mai subtire. Daca rochia este una mulata si cade usor pe corp, atunci ideal ar fi sa porti o pereche de pantofi cu toc. Pentru a asorta rochii de ocazie lungi la o pereche de incaltari, trebuie sa iei in calcul si poseta pe care o vei purta pe langa. De exemplu, la rochii elegante lungi se asorteaza cel mai bine o poseta clutch sau o poseta plic, de mici dimensiuni, care sa fie un detaliu fin, menit sa accentueze rochia si nu sa ii umbreasca frumusetea. Multe femei adopta rochii elegante lungi mai ales pe timp de vara, in special cand merg pe litoral, deoarece acestea au si rolul de a accentua feminitatea si de a da un plus de mister.

Pe inpuff.ro gasim rochii la preturi accesibile, gata sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Daca ati gasit modelul potrivit, atunci sa il asortati cu o pereche de incaltari care sa se potriveasca si stilului personal, va fi floare la ureche iar gandul ca veti gasi preturi bune, va trebui sa va motiveze sa achizitionati cate un accesoriu pentru fiecare.

Comentarii