Confort sporit in baie cu noul parchet laminat pentru baie

Parchetul este unul dintre cele mai utilizate materiale pentru design interior, atat pentru case, cat si pentru apartamente. Simplu de montat si de intretinut, parchetul are foarte multe aplicatii, se poate monta in cel mai scurt timp, are un aspect estetic placut si poate fi inlocuit la nevoie cu un altul. De obicei am vazut pus parchet in sufragerie sau dormitor, zonele unde traficul e destul de mare si designul conteaza foarte mult, insa multa lume foloseste parchet pentru baie pentru a avea un aspect mai placut in cea mai intima camera din locuinta. Spre deosebire de parchetul obisnuit, cel pentru baie trebuie sa fie neaparat laminat, dintr-o esenta de calitate, stejar, frasin sau nuc-le gasesti pe toate pe emenatwork la preturi foarte bune, sa fie rezistent la umezeala excesiva si sa se poata igieniza rapid.


De asemenea, acest parchet laminat pret bun cumparat de la emenatwork va fi perfect pentru baie intrucat este foarte rezistent, nu aluneca, se poate monta in doar cateva minute, pe site gasiti peste 90 de modele de parchet cu dimensiuni si grosimi diferite numai bune pentru o podea calda, care nu se umfla. Noile tipuri de parchet pentru baie au straturi speciale care le feresc de actiunea umezelii, apa nu patrunde in straturile inferioare, finisajul este mai rigid si mai durabil. Spre deosebire de gresie, care e destul de pretentioasa si alunecoasa, tine rece, un parchet laminat pret foarte bun rezista si mai bine la umezeala, aveti un aspect unitar al pardoselii in toata casa, un plus de caldura in spatiile in care era montata gresie. La intervale timp alese de specialisti noul parchet pentru baie ar trebui sa fie acoperit cu straturi de ceara pentru a se mentine impermeabilitatea, parchetul pentru baie trebuie intretinut cu atentie, se vor folosi doar substante speciale pentru acest tip de parchet, la alegerea unor modele de parchet laminat va trebui sa tineti cont si de marimea baii, sunt de preferat culorile deschise.


Pe emenatwork puteti comanda oricand parchetul dorit pentru baie, experienta de peste 20 de ani a firmei si echipa de specialisti va vor ajuta sa alegeti doar cele mai bune modele, puteti plati si cu un card bancar, aveti la dispozitie si un know how center cu informatii utile despre produsele de pe site si folosirea lor. Transportul se realizeaza in maxim 24 de ore, confirmarea comenzilor plasate online sau telefonic se face imediat pentru ca dvs. sa puteti beneficia de produsele de calitate de la emenatwork.

Comentarii