Trend-uri actuale pentru amenajarea bucatariei

Amenjarea unei bucatarii moderne presupune mult efort, dar si inspiratie, daca iti doresti sa te bucuri de confort, dar si de tehnologie moderna in timp ce gatesti. Bucataria s-a transformat si nu mai este astazi doar un spatiu in care se prepara mancarea, dar si unul de socializare, unul in care se aduna familia, de aceea mobila de bucatarie trebuie sa corespunda tuturor cerintelor unei familii moderne.


Daca ai nevoie de sfaturi practice pentru amenajare bucatarie, mediul online iti ofera multiple informatii utile, cu privire la design-ul pe care sa-l alegi, culorile, dar si mobilier de bucatarie. In primul rand, atunci cand alegi mobila de bucatarie, trebuie sa iei in calcul spatiul de care dispui, deoarece in functie de acesta vei opta pentru o idee de amenajare bucatarie care sa valorifice la maxim spatiul disponibil. Nu ezita sa optezi pentru culori mai indraznete, deoarece mobilierul modern este minimalist, dar in acelasi timp, pune accent maxim pe confort si pe tehnologia moderna. Culoarea pe care o alegi pentru mobilier de bucatarie trebuie sa vina in contrast cu nuanta peretilor si a gresiei. Nu ezita sa aduci mai multa culoare si contrast prin alegerea frigiderului si a tehnologiei pe care o ai in bucatarie de o culoare mai accentuata, cum ar fi un negru, de exemplu.


Chiar daca de cele mai multe ori tindem sa optam pentru culoarea alba a frigiderului, atunci cand suntem in proces de amenajare bucatarie, un frigider negru s-ar potrivi mai bine si ar forma un contrast care ar avantaja celelalte piese de mobilier. Culorile pentru mobilier ar trebui sa formeze o combinatie armonioasa, poti opta cu succes pentru o combinatie de alb si negru sau de bordo. Culorile vii isi au locul intr-o bucatarie moderna, de aceea nu ezita sa aduci mai multa culoare si sa creezi un design original.

Comentarii