Tocatoarele si presele pentru deseuri

Marea problema a societatii moderne de consum este gunoiul. Pentru ca am ajuns sa consumam mai mult decat o faceau bunicii nostri sau stramosii nostri cantitatea de gunoi si de deseuri rezultate este imensa comparativ cu ce se strangea la groapa de gunoi in trecut. Pe masura ce volumul e tot mai mare, deseurile ajung sa ocupe spatii imense, sunt greu de gestionat, firmele platesc din ce in ce mai mult pentru depozitare. Tehnologia moderna a permis insa rezolvarea acestor probleme intr-o maniera foarte simpla: se folosesc prese si tocatoare deseuri profesionale pentru a reduce pana la 90%-100% volumul deseurilor colectate.


Ambele utilaje pot fi utilizate pentru toate tipurile de deseuri, au dimensiuni diferite asa ca se preteaza pentru orice tip de afacere, sunt perfecte pentru toate industriile, puterea si capacitatea sunt suficiente pentru a putea reduce volumul deseurilor cat de mult posibil, incarcarile se fac fie orizontal, fie vertical asa ca procesul de alimentare nu dureaza foarte mult. In functie de ce aveti nevoie puteti cumpara prese si tocatoare deseuri cu mai multe camere, speciale pentru separarea diverselor tipuri de deseuri colectate, la final marimea balotilor rezultati nu o depaseste pe cea a unui europalet. Durata realizarii operatiunilor de tocare si presare, balotare este foarte mica, undeva la 20 de secunde sau mai putin, sistemele de ghidare speciale previn revenirea elastica a materialelor, evacuarea e complet automata pentru ca intreaga operatiune sa fie mai eficienta. Nivelul de zgomot produs e redus, mecanismul din interior functioneaza ireprosabil chiar si cand se utilizeaza pentru o perioada lunga de timp, spatiul ocupat de deseurile mai solide este redus prin folosirea tocatoarelor cu lame rezistente si de calitate superioara. Tocatoarele au panouri de comanda si programe potrivite pentru toate tipurile de materiale, constructia lor este robusta, sunt fiabile si usor de intretinut, se pot conecta la surse de curent obisnuite.


Ambele utilaje au structuri compacte, se pot manevra usor, se pot transporta si muta dintr-o zona in alta, cantitatea de materiale procesate si de deseuri difera in functie de dimensiunile intregului utilaj. Tocatoarele si presele pentru deseuri se gasesc la preturi bune in online, acolo unde puteti beneficia si de service autorizat si de reparatii gratuite in garantie, de piese de schimb si consultanta de specialitate. Descoperiti ofertele online si contribuiti in acest fel la un mediu mai curat si la obtinerea unor cantitati mai mici de deseuri depozitate.

Comentarii