Inlocuiti portile clasice cu porti automate si veti avea numai de castigat

Vremurile in care trebuia sa mergi pana la poarta sa o deschizi cand venea sotul cu masina sau sa te dai jos din masina cand afara era un viscol puternic au apus. Acum, cu noile Porti automate cu sisteme moderne de automatizari totul este mai confortabil si mai simplu. Toate automatizarile au telecomanda, poti comanda chiar si usa de la garaj, poarta se inchide si se deschide automat, senzorii speciali asigura o manevrare rapida si sigura.


In caz ca sunt copii sau animale pe linia portii aceasta se opreste automat pana cand acestia se indeparteaza, la fel se intampla si cand masina nu a iesit in totalitate din perimetru portii. Avantajele unor porti automate tin de posibilitatile diverse de automatizare, de calitatea materialelor folosite, de existenta unor alarme si senzori speciali montati pe sistemele de automatizare, dar si de simplitatea utilizarii si remedierii defectiunilor aparute. Portile automate si automatizarea celor deja existente se realizeaza doar de catre firme specializate in acest tip de servicii, care pot oferi atat asistenta tehnica permanenta, cat si cele mai bune mecanisme pentru automatizari. Montarea se realizeaza rapid, sistemele de automatizari se adapteaza portilor existente sau pot fi solicitate porti cu tot cu aceste sisteme, montate in locul portilor clasice. Inainte de a opta pentru un anumit tip de poarta trebuie sa masurati cu atentie zona in care se va monta poarta sau sistemul de automatizare, sa stabiliti exact ce nevoi aveti si cum sa fie automatizarea, tipul de senzori si de comanda pe care il doriti.


La final puteti contacta firma care se ocupa de montare pentru o oferta de pret si pentru o vizita a echipei pentru a stabili care sunt solutiile tehnice potrivite pentru tipul de automatizare dorit. Odata ce ati automatizat poarta sau ati instalat una noua cu tot cu automatizare nu va trebui decat sa folositi telecomanda si sa va bucurati de siguranta maxima si confort sporit.

Comentarii