Devirusarea calculatorului afectat de virusul Cryptolocker

Astazi, mediul online a devenit si mai periculos pentru utilizatori, dar si pentru calculatoarele noastre, deoarece numerosi virusi sunt infiltrati in sistem, ale caror victime putem deveni din neatentie si fara a ne da seama, unul dintre acesti virusi, este un virus modern si foarte raspandit: virus cryptolocker. Acest virus cryptolocker este transmis, de obicei, prin e-mail, sub numele unor firme respectabile, care, de cele mai multe ori, datorita renumelui, tind sa fie considerate credibile de catre utilizatori. La acest e-mail este atasat, de obicei, un fisier care contine virusul.


Fisierul poate fi un pdf, dar, de fapt, este un exe, care, odata instalat pe computer, va face imposibil accesul catre datele personale ale utilizatorului. In cazul in care ati devenit victima unui virus, aveti nevoie de o devirusare ransomware cryptolocker. O data instalat virusul pe computer, nu veti avea acces la datele personale, iar pentru a avea acces la ele, va vor fi cerute niste sume de bani. Va indemn sa nu platiti sumele respective si sa apelati, mai degraba, la servicii de devirusare ransomware cryptolocker. Un serviciu de devirusare calculator trebuie sa fie oferit de o firma cu experienta in domeniu, astfel incat sa va asigurati ca vor fi pastrate si datele personale. Desigur, exista multiple alte metode de inselaciune, prin care un virus se poate instala pe computer, dar o devirusare ransomware cryptolocker este posibila, de aceea nu va grabiti sa achitati banii pentru accesul la datele personale.


Evident, inainte de a se ajunge la devirusare calculator, cel mai bine ar fi sa preveniti instalarea unui virus de acest fel, iar asta este posibil daca sunteti informati si daca verificati cu atentie e-mail-urile pe care le primiti. Mai multe detalii despre cum va puteti proteja computerul gasiti pe fixmypc.ro.

Comentarii