Tie care ceai iti place cel mai mult?

Nu va intreb daca preferati ceaiul sau cafeaua. As vrea sa va intreb, dintre toate tipurile de ceai, voi pe care il preferati? Mie personal, imi place foarte mult aceasta ceremonie de servire a ceaiului, pentru mine are ceva aristocratic, parca este ceva total diferit de servirea cafelei. Eu sunt o mare iubitoare de ceai, in special, imi place sa beau ceai negru, cu toate ca uneori mai alternez, ca orice om, ma plictisesc de acelasi lucru pe care il beau prea des.

Cu toate astea, imi place sa caut ceaiuri negre prin magazine, sa le miros, sa le citesc etichetele, sa colectionez ceaiuri. Recent, am descoperit ceai negru online la preturi accesibile. Desigur, ca oricare alt produs, exista ceai negru de colectie si ceai simplu, pe care il gasim si in magazine. Mie imi place sa fiu foarte atenta la ceea ce beau si imi place mult sa experimentez arome noi de ceai, sa le descopar, sa le includ in lista mea de ceaiuri negre preferate. Dar, revenind la preturi, dupa cum ziceam, al unui ceai negru pret difera in functie de claitatea acestuia, de firma producatoare si inca de multe alte aspecte. Un ceai negru pret este determinat mult si de magazinul in care este vandut, doar vi s-a intamplat si voua sa vedeti acelasi produs, in magazine diferite cu o diferenta uimitoare de pret.

Eu, insa, am reusit sa descopar un site de ceaiuri, de unde mi-am comandat un ceai negru recent, mi-a fost livrat direct acasa si am fost foarte placut surprinsa de aromele acestuia. Trebuie sa recunosc ca eu sunt o reticenta atunci cand vine vorba despre achizitionarea produselor (in special, alimentare), online, insa de data aceasta eram foarte curioasa sa descopar aceasta firma de ceai si mi-am zis ca datorita preturilor bune, nu prea am ce sa pierd.

Comentarii