Decoreaza locuinta sau spatiile comerciale cu Baghete polistiren extrudat

Obtinerea unui design interior de calitate presupune multa munca, idei cat mai originale si foarte multa rabdare pe masura ce lucrarea avanseaza. De la finisaje la culoarea vopselei lavabile sau a parchetului toate aceste elemente pot contribui la decoratiuni interioare elegante si rezistente, care pot fi terminate rapid de orice echipa de specialisti.

Peretii si plafoanele sunt mai pretentioase decat alte zone din locuinte sau din spatii comerciale si asta pentru ca pot prezenta destul de multe defecte vizibile, care pot strica aspectul lor estetic. Decorarea individuala a peretilor si a plafoanelor este recomandata, mai ales daca spatiile sunt destul de mari si vor fi utilizate in diverse scopuri.

Decoratiuni de efect cu baghete polistiren extrudat decorative

In cazul unei decorari individuale puteti opta pentru Baghete polistiren decorative, din polistiren extrudat, rezistente la uzura si la variatii de umezeala si temperatura. Avantajele oferite de baghetele din polistiren sunt date de montajul usor, de manipularea lor foarte simpla, pentru ca nu au greutati mari, se pot taia la dimensiune fara probleme, de marimile diferite in care sunt comercializate.

Baghetele pot avea dimensiuni, dese si modele diferite, se pot personaliza in functie de nevoile fiecarui client, se aplica cu ajutorul unui fierastrau fin, o cutie mitra si adeziv. Dupa montarea unor Baghete polistiren extrudat deficientele mici de decorare intre perete si tavan dispar, se pot ascunde si anumite imperfectiuni ale suprafetelor din zona de aplicare. Preturile pentru baghete sunt destul de mici asa ca puteti cumpara oricate doriti online, unde si reducerile sunt mai mari si ofertele mai bogate.

Daca este nevoie baghetele se pot vopsi in ce culori doriti, se pot modela oricum aveti nevoie, puteti folosi chiar si vopsea de dispersie, dar fara solventi.

Aplicare rapida, rezistenta maxima

Alt mare avantaj al baghetelor este ca se pot monta si in locuri umede fara sa aiba de suferit si sa favorizeze aparitia igrasiei sau mucegaiului in jurul lor. Baghetele din polistiren se aplica pe suprafete curate si uscate, finisate bine, solide si netede, care pot suporta greutatea acestora, colturile se taie cu fierastrau si cutie mitra inainte de aplicare. Dupa ce locul de aplicare e in regula cei care se ocupa de montaj vor aplica pe spatele baghetei adezivul si o vor apasa usor pe perete si tavan. La final se acopera rosturile cu adeziv sau chit special. Baghetele sunt rezistente la incendii, nu iau foc, sunt incadrate in clasa B2 conform DIN 4102. Modele diverse de baghete decorative de aceste fel gasiti si in magazinul online al Davo Pro, se pot comanda baxuri de 120 bucati, echivalent a 240 ml, dimensiunile variaza, sectiunea bucatilor este realizata in asa fel incat sa permita diverse aplicatii. Toate produsele comandate din sectiunea Baghete polistiren sunt livrate din stoc furnizor, termenul de livrare este de 5 zile lucratoare, se pot compara mai multe produse foarte usor, prin intermediul unui layout atent creat de cei de la Davo Pro. Comenzile se preiau telefonic sau online, confirmarea se primeste rapid, livrarea porneste imediat ce comanda a fost validata, orice nelamuriri si probleme aveti puteti sa le adresati echipei de suport.

Comentarii