Cum alegem costumul de nunta potrivit pentru ziua cea mare?

Pregatirea nuntii implica o atentie sporita la toate detaliile si foarte multa alegatura, multe lucruri care trebuie facute sa functioneze perfect in ziua cea mare. Costumele pentru mire si rochiile de mireasa sunt printre primele care deschid seria lunga de alegeri pentru nunta. Daca domnisoarele isi aleg rochiile destul de rapid pentru ca stiu prea bine ce isi doresc, s-au uitat din timp peste oferte si stiu cum sa scape rapid de aceasta etapa, domnii sunt mai pretentiosi un pic la capitolul imbracaminte si pot sa aiba dificultati in alegerea de costume de nunta.

Costumele de nunta sunt fabricate din diverse materiale, au finisaje care pot sa placa sau nu, unele sunt mai elegante, altele pot sa nu iti vina foarte bine. Important este ca domnii sa cumpere costume de nunta care sa le placa si sa le vina bine. Ce inseamna „sa vina bine”? Inseamna sa se potriveasca constitutiei si corpului dvs., mai ales sacoul, piesa cea mai importanta a costumului de mire. Este de preferat sa se comande costumul pentru a se potrivi perfect, costumele de serie pot sa aiba defecte sau sa fie din materiale de proasta calitate, nu vor putea veni perfect pe corp.

Croiala la un costum de mire la comanda va fi perfecta, look-ul optinut va fi senzational, libertatea de miscare va fi garantata. Sacoul trebuie sa fie inchis intr-un nasture, pentru un plus de eleganta, poate avea trei buzunare frontale, deschiderea pe spate poate fi laterala sau centrala. Reverele de la sacou sunt de cele mai multe ori din alte materiale, mai pretioase, pronuntate, cu o croiala mai deosebita. Poate cel mai elegant tip de sacou pe care-l puteti alege este cel cambrat, daca silueta va permite un asemenea articol vestimentar. Si la capitolul camasi de nunta lucrurile stau cam la fel. Alegeti camasi de nunta in functie de cromatica, croiala si forma gatului, gulerele inalte sunt pentru barbatii cu gat lung, sunt mai sofisiticate, cei cu gatul scurt vor prefera gulerele inalte, subtiri.

Camasa trebuie sa fie in contrast cromatic cu respectivul costum sau in aceeasi culoare, butonii sunt obligatorii, pentru ca pot oferi un plus de eleganta si rafinament. Si ca intreg costumul de mire sa fie cat mai placut privirii trebuie sa aveti grija si la alegerea pantalonilor. Cei mai buni sunt cei cu o croiala simpla, fara pense, drepti, dintr-un material fara insertii sintetice, la fel ca si restul elementelor costumului de mire.

Comentarii