Cu un stomatolog bun nu simti durerea?

Desigur, simti durerea si cu un stomatolog bun, insa, credeti-ma, nu la fel de intens. Cel putin eu m-am convins de acest lucru. Am teama de dentist inca de mica, de altfel, ca toti copii imi era foarte teama de medic, insa cred ca frica de dentist o am de la un medic la care ma duceau parintii mei cand aveam probleme cu dintii (si am avut ceva probleme in copilarie), un medic care era foarte nepoliticos si destul de brutal, dupa parerea mea.

Imi era frica de el de fiecare data cand trebuie sa mergem sa-l vizitam si tremuram inainte de intrarea la stomatolog. Se pare ca am purtat aceasta frica cu mine si in viata matura, deoarece acum cateva luni, cand ma durea groaznic de tare un dinte, cand am auzit despre dentist, am inceput sa ma opun din toate puterile mele, sa rezist la insistentele sotului. Cu toate astea, aveam nevoie sa consult un stomatolog, deoarece durerea devenea insuportabila. Mi-am facut programare la un stomatolog, pe care mi l-a recomandat o buna prietena, pentru serviciile de calitate pe care le oferea si pentru profesionalism. Cu toate ca eram la fel de neincrezuta in recomandarile facuta de prietena mea, nu prea aveam de ales, durerea nu disparea, deci trebuie sa consult un dentist.

Am intrat cu putina emotie in cabinatul acestuia, acolo, insa, am descoperit multa bunavointa si un medic placut in fata mea, care mi-a facut o consultatie, mi-a vorbit pe un ton profesionist, insa foarte prietenos. A mai fost nevoie de o interventie dupa acea consultatie si, sincer, cu toate ca a fost o interventie complicata, durerea nu a fost la fel de insuportabila. Poate ca, intr-adevar, cu un stomatolog bun durerea este mai putin intensa?

Comentarii