Tu cum alegi sa-ti ingrijesti parul?

Noi, femeile, mereu avem o problema cu aranjarea parului si, de cele mai multe ori, aceasta problema vinde de la faptul ca nu-l ingrijim suficient de bine. Dupa o noua tunsoare, mi-a devenit si mai dificil sa aranjez parul, spre marea mea uimire, de aceea, am inceput sa caut sa inlocuiesc produsele cosmetice pe care le am cu altele noi, in speranta ca-si vor dace efectul dorit, astfel am ajuns sa descopar gama de cosmetice Biosilk.

Aceasta este o gama cu multiple produse pentru ingrijirea parului, eu am incercat doar cateva dintre ele, despre care as vrea sa va vorbesc. Primul produs pe care l-am testat din gama de cosmetice Biosilk este un ulei de hidratare pentru par. Nu obisnuiam sa folosesc uleiuri pentru par. Foloseam uneori ulei de cocos pentru masca, insa, am descoperit la o prietena un ulei care-mi placuse foarte mult cum mirosea si s-a dovedit a fi din gama de cosmetice Biosilk. Am reusit sa-l gasesc online si sa mi-l comand. Este un ulei de hidratare pentru par, produs din seminte ale fructului pasiunii. Uleiul se poate aplica atat pe parul umed, cat si pe parul uscat, pentru a-l face mai putin rebel si pentru a-l putea coafa. Eu aleg sa-l aplic pe parul uscat, deoarece, cum spuneam, am probleme la aranjarea parului.

Aceste tip de ulei este recomandat pentru parul degradat, care are nevoie de hidratare. Efectul nu s-a lasat asteptat prea mult. Daca iti doresti si tu un produs de acest fel din seria de cosmetice Biosilk, sa stii ca poti sa-l comanzi online si ca acesta iti va fi livrat in maxim cinci zile de la inregistrarea comenzii. Pe langa acest produs, mai sunt o multime foarte faine si utile pentru ingrijirea parului.

Comentarii