Ai grija de dintii copilului tau inca de cand e micut. Mergi la o clinica stomatologie copii

Ingrijirea dintilor nu inseamna doar periaj zilnic si o vizita la stomatolog in fiecare luna sau la trei luni. Daca in copilarie parintii nu au stiut cum sa ne ingrijeasca dantura si nu am mers suficient de des la dentist, atunci in viata de adult vom avea de doua ori mai multe probleme dentare decat un individ care a mers mereu la stomatolog cu copiii.

Cand suntem mici trecem printr-un proces de crestere accelerat care incepe sa se opreasca treptat spre pubertate. Odata cu dezvoltarea organelor si cresterea in greutate si in inaltime, si dantura noastra incepe sa se transforme pentru a ne ajuta sa ne hranim cum trebuie si sa vorbim cat mai corect cand suntem mari. Apar dintii de lapte, sunt inlocuiti de cei permanenti, apar si cariile odata cu ambele tipuri de dinti, durerile de gingie, infectii, abcese. Vizita la dentist, la cabinete de stomatologie copii este mai mult decat necesara indiferent cat de mic sau de mare e copilul.

Ce va poate oferi o astfel de vizita? Dintre cele mai cautate servicii ale clinicilor de stomatologie pentru copii amintim sigilarea dintilor permanenti, ingienizarea si fluorizarea corespunzatoare a dintilor, tratamente pentru masele de lapte. In caz de nevoie se pot face si extractii, se trateaza cariile, se poate face si extirpare pulpara, scoatare nervului. Toate interventiile sunt facute in prezenta parintilor, medicii stomatologi stiu cum sa prezinte si cum sa linisteasca copilul, nu exista dureri, exista anestezii pentru copii pentru un disconfort minim in timpul tratamentelor.

La Clinica Orto-Implant specialistii in stomatologie pentru copii au suficient de multa experienta pentru a putea ajuta micii pacienti in orice situatie, fara sa le induca teama de dentist. Instrumentarul steril folosit, de calitate, metodele atraumatice de interventie si specializarea continua a acestora in strainatate sunt doar cateva dintre avantajele unei vizite la clinica Orto-Implant. Consultatia stomatologica initiala este gratuita, daca veti face si un aparat dentar sau o lucrare importanta-in caz contrar costul e de 95 de lei.

Comentarii