Toaletele mobile, de mare folos pe santiere sau la camping

In Romania se construieste anual foarte mult, apar cladiri una dupa alta, santierele sunt in toi pana la venirea iernii. Muncitorii isi petrec mare parte din timp cautand sa gaseasca cele mai bune solutii pentru constructiile ce se vor inalta in locul santierelor. Cand au insa nevoie la toaleta oamenii de pe santiere au la dispozitie una dintre cele mai bune solutii: toalete mobile. Toaletele mobile se pot racorda la reteaua de canalizare, daca exista, sau pot fi independente de ea, sunt usor de igienizat si de intretinut, unele modele se autocurata dupa fiecare folosire, materiile fecale sunt adunate in spatii speciale, pentru cele fara racordare la canalizare.

Avantajul lor major este ca pot fi mutate de pe un santier pe altul, au toate dotarile necesare, inclusiv pisoare si oglinda, sunt foarte sigure si igienice, nu au miros neplacut inautru. Acoperisul este transparent sau semitransparent, lumina naturala reuseste sa patrunda si sa asigure o atmosfera placuta in timpul utilizarii, siguranta celui care intra in toalete mobile este garantata de inchizatoarea cu atentionarea cromatica, o yala speciala care se inchide perfect pentru o intimitate perfecta. Fiind mobile, toaletele se pot si desface in panouri modulare, daca modelul o permite, sunt foarte simplu de curatat, rezista pana la 10 ani, au suprafete speciale anti-alunecare la interior, pot fi folosite si la tara sau la camping, atunci cand mergeti cu rulota. Ele sunt ideale si pentru persoane cu dizabilitati sau copii, batrani cu diverse probleme. Montarea toaletelor mobile se face foarte repede, nu sunt grele, in general sunt din material plastic, nu au structura complexa, se pot repara, exista piese de rezerva si service autorizat pentru situatiile in care ceva se defecteaza.

La achizitionarea lor se primesc si accesorii, echipa de la firma care le comercializeaza poate asigura consultanta de specialitate pentru alegerea modelului adecvat pentru situatia in care urmeaza sa fie folosit.

Comentarii